Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från juli 2013

Häktad glömdes bort i fyra dygn

Läs hela

Upphittat kranium tillhör försvunnen kvinna

Det kranium som hittades i en sankmark i Vilshult i Småland i söndags tillhör den 52-åriga kvinna som försvann från området i januari 2011, visar undersökningen från Rättsmedicinalverket i Lund.

Läs hela

Sista Quick-åtalet nedlagt

Åtalet har lagts ned i det sista Quick-fallet, Charles Zelmanovits försvinnande i Piteå 1976. Det betyder att Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, nu anses oskyldig till alla de åtta mord han dömts för.

Läs hela

Sex magsjuka barn kvar på sjukhus

Sex barn ligger fortfarande kvar på sjukhus efter ett utbrott av magsjuka på ett hotell i Turkiet. Om familjerna kommer ersättas av arrangören är än så länge oklart.

Läs hela

Sture Bergwall anmäler läkare

Sture Bergwall lämnade under tisdagen in en anmälan mot en överläkare vid rättspsykiatriska kliniken Säter, där han vårdas, till Socialstyrelsen.

Läs hela

Guldsmedsaffär rånad i Göteborg

Två personer fick föras till sjukhus sedan ett par maskerade och beväpnade rånare slagit till mot en guldbutik i Göteborg på tisdagen. En tredje person skadades, men behövde inte söka vård. Polisen har inga gripna.

Läs hela

Bergwall kan frikännas en sista gång

På onsdag förmiddag kan det sista åtalet mot Sture Bergwall läggas ner. Det gäller mordet på Charles Zelmanovits som försvann i Piteå 1976.

Läs hela

Tvååring lämnades i varm bil

En tvåårig pojke lämnades ensam i en varm bil på en parkering vid ett köpcentrum söder om Örebro i fredags kväll.

Läs hela

Två döda i traktorkrock

Två personer omkom i en frontalkrock på måndagseftermiddagen mellan en personbil och en traktor på väg 108 mellan Staffanstorp och Lund. De två personerna befann sig i bilen när olyckan inträffade. Ytterligare en person har förts till sjukhus.

Läs hela

Bilbomber dödade över 30 i Irak

En våg av bilbomber, som detonerade i och runt Iraks huvudstad på måndagsmorgonen, dödade minst ett 30-tal människor och skadade över 100, enligt uppgifter från säkerhetsstyrkor och sjukhus.

Läs hela
Visa fler