Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från januari 2014

Ukrainas premiärminister avgår

Ukrainas premiärminister Mykola Azarov avgår för att underlätta en lösning på konflikten i landet, rapporterar AFP och Interfax. Ukrainas parlament har inlett en extrainsatt session.

Läs hela

Percy Nilsson döms för glassbilsattack

Malmö tingsrätt dömer Percy Nilsson till böter för skadegörelse. Han döms att betala 100 000 kronor i böter och ska dessutom betala skadestånd för förlust av utebliven glassförsäljning till Hemglass.

Läs hela

Strykjärnsskandalen: Två Lundsbergelever fälls

Två elever fälls för brott under strykjärnsnollningen på Lundsberg, enligt domen från Värmlands tingsrätt.

Läs hela

Mille Markovic ihjälskjuten i industriområde i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm på torsdagkvällen, bekräftar polisen. Enligt vad TV4Nyheterna erfar är den skjutne Mille Markovic.

Läs hela

SJ varslar 400 anställda om uppsägning

SJ varslar 400 anställda om uppsägning, enligt ett pressmeddelande från tågbolaget.

Läs hela

Här är de populäraste namnen 2013

Alice och Lucas blev de populäraste namnen på nyfödda barn förra året, visar SCB:s namnstatistik. De senaste tvåårens vinnare bland pojkarna, William, halkar ned till andra plats. Alice regerar för tredje året.

Läs hela

Hundratals sägs upp när SJ sparar

Enligt Aftonbladet kommer flera hundra anställda sägas upp när bolaget drar åt svångremmen.
Sparplanen kommer att presenteras i morgon.

Läs hela

Veckans mesta snackisar

Dags för fredagsfika eller afterwork och ingen aning om vad du ska prata om? Lugn i stormen - kolla här! Det här är några av de nyheter som fått känslorna att svalla den här veckan.

Läs hela

Ariel Sharon har avlidit

Israels förre premiärminister Ariel Sharon har avlidit, uppger israelisk radio med hänvisning till en släkting. Han har legat i koma i sedan 2006. Ariel Sharon blev 85 år gammal.

Läs hela

Journalisterna åter i Sverige

På torsdagen kom de två kidnappade svenska journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström till Sverige efter sex veckors fångenskap hos kidnappare i Syrien. En stund senare höll de en presskonferens på Arlanda, där de berättade om sina upplevelser och hur de behandlats.

Läs hela
Visa fler