Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från november 2014

Årets julgodis kan bli svindyrt

Årets julgodis riskerar att bli att en kostsam affär. Världsmarknadspriserna på kakao skjuter i höjden. Priserna på nötter och mandlar likaså. Även avgörande julgodis-ingredienser som socker och grädde har blivit dyrare.
Så att gå klädd i choklad från topp till tå kan bli en riktigt dyr historia. Se klippet ovan.

Läs hela

Bonnier kommer ge ut Bergwalls bok

Sture Bergwalls egna berättelse om åren som Thomas Quick kommer ges ut av bokförlaget Bonnier.

Läs hela

De 28 mest episka missarna i TV4:s historia

I 20 år med nyårskarameller firar vi att det nu är 20 år sen Agneta Sjödin började gräva fram bloopers och bortklippt material ur TV4-arkivet.

Fredagen den 9 januari kl 20:00 sänds programmet 20 år med nyårskarameller för att fira att det nu är 20 år sen Agneta Sjödin började gräva fram bloopers och bortklippt material ur TV4-arkivet. Här presenterar hon sina 28 favoriter från 1995 fram till i dag.

Läs hela

HD tar inte upp gängmorden i Södertälje

Högsta domstolen (HD) tar inte upp fallet med gängmorden i Södertälje, kan TV4 Nyheterna berätta. HD beviljar inte prövningstillstånd och hovrättens dom står därför fast.

Läs hela

Jagade män på Bromma flygplats arbetade på området

De två personer som jagades av polisen på Bromma flygplats på måndagen visade sig senare vara två anställda där.

Läs hela

Ny regering på årsdagen av Majdan-protesterna

På årsdagen av de första Majdan-protesterna i Kiev meddelade den ukrainske premiärministern Arsenij Jatsenjuk att landet får en ny regeringskoalition. Under året som gått har Ukraina närmat sig väst.
- Så klart har vi inte uppnått våra mål. . .I själva verket har vi fortfarande flera steg att gå, säger Sergej Lesjtjenko till den brittiska tidningen The Independent.

Läs hela

Klipp med pojke som spelar död var fejk - spelades in på Malta

Videoklippet har spridit sig världen över. Men nu visar det sig att allt är fejkat - av en norsk filmregissör. Anledningen? För att skapa debatt om barn i konflikter.
- Det var inget cyniskt försök att få uppmärksamhet, de hade ärliga intentioner, säger Åse Meyer, chef på norska kortfilmsavdelningen NFI som sponsrat filmen, till BBC.

Läs hela

"Var en mindre ubåt som kränkte svenskt territorium"

Försvaret säger sig ha säkra bevis för att Sverige utsattes för undervattenskränkning i Stockholms skärgård i oktober och bekräftade på fredagen att det var en mindre militär ubåt som kränkte svenskt territorium.
ÖB vill dock inte säga något om vilka som kan tänkas ligga bakom kränkningen

Läs hela

Tippade M-ledaren Kinberg Batra kan "få det stökigt"

Anna Kinberg Batra ser ut att få en förkrossande majoritet i nomineringarna till ny Moderatledare — inte minst sedan också Stockholm nu fört fram henne. Men väljs hon kan hon få det "lite stökigt", enligt en bedömare.

Läs hela