Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från juni 2014

Kändisekonomen: "Sverige är ett föredöme"

Kändisekonomen Thomas Piketty anlände till Almedalen på måndagen.

Läs hela

Verbalt krig i Almedalen

Det blev en hätsk stämning då Miljöpartiets Gustav Fridolin och sverigedemokraten Björn Söder rök ihop verbalt i TV4Nyheterna Specials direktsändning ifrån Almedalen på måndagskvällen.

Läs hela

"Världens bästa sjukvård"

I sitt tal i Almedalen på måndagskvällen sa Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund att han vill ha en äldre-boende-garanti och "världens bästa sjukvård.

Läs hela

Ankdammen med Ulf Kristoffersson

Akndammen med Ulf Kristoffersson.

I Ankdammen diskuterar TV4:s politiska reportrar i Almedalen tillsammans med gäster dagens hetaste ämnen, utspel och debatter.

Läs hela

Siewert Öholm: Ta ställning mot gayäktenskap och abort

Ta ställning mot samkönade äktenskap och abort.
Den uppmaningen får i dag Göran Hägglund från debattören Siewert Öholm – som vill flytta Kristdemokraterna tillbaka i tiden.
– Unga män håller i princip på att gå under. Risken är att de blir nazister och hamnar i motorcykelgäng, säger Siewert Öholm till Aftonbladet.

Läs hela

(S) tar strid om tobaksskatten

(S) tar strid om tobaksskatten

Socialdemokraterna kontrar regeringens förslag om en extra stor höjning av tobaksskatten. Partiet föreslår en skattehöjning på alla tobaksvaror med åtta procent, alltså långt under den 22-procentiga höjning av snusskatten som regeringen föreslog på onsdagen.

Läs hela

Här stjäl Schyman showen igen - ritar om politiska kartan

Återigen stal Gudrun Schyman showen.
I Valbar hos Malou hittade hon på egna regler – och ritade om hela den politiska kartan.

Läs hela

Björn Söder försvarar Rosenberg

Michael Rosenberg, ordförande i Sverigedemokraterna valberedning på riksplanet, har ett brottsligt förflutet. Men enligt partiledningen är det inget problem att Rosenberg nu bedömer andra kandidaters lämplighet.

Läs hela

"Väljarna vana vid SD-skandaler"

SD-toppen Michael Rosenberg har mörkat att han har dömts för brott. Här kommenterar TV4Nyheternas reporter Ann Tiberg nyheten.

Läs hela

Piratpartiets Troberg: Jag är en terrortant

Almedalens debatt sker lika mycket på Twitter som på Visbys gator. Så här låter det i Twitter-floden från ankdammen i dag.

Läs hela
Visa fler