Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från februari 2015

Spock från Star Trek död

Leonard Nimoy, som i många år spelade Spock i TV-serien Star Trek, är död. Han dog i sitt hem i Kalifornien efter att i flera år haft sjukdomen KOL. Leonard Nimoy blev 83 år.

Läs hela

Strejkande kabinpersonal får ultimatum

Återvänd till arbetet eller få sparken. Det är flygbolaget SAS ultimatum till de strejkande kabinanställda i Danmark. Och flygbolaget Norwegian tillämpar samma taktik i den pågående konflikten med sina piloter.

Läs hela

Här slaktar IS ovärderliga kulturskatter

Extremister från Islamiska staten (IS) har förstört ovärderliga kulturskatter på ett museum i den irakiska staden Mosul.

Läs hela

Terror-ugglan sätter skräck i staden

De senaste tre veckorna har flera fått uppsöka sjukhuset efter att en berguv gått till attack i den nederländska staden Purmerend. Nu beväpnar sig invånarna med paraplyer.

Läs hela

Få hatbrott klaras upp: "Kallade oss äckliga apor"

Therese Johnsson och hennes dotter kallades för bland annat "äckliga apor" när de åkte tåg. Få sådana hatbrott klaras upp och de här kommunerna är sämst.

Läs hela

Ankarberg hoppar av som KD-kandidat: "Jag har inte det stöd som krävs"

Acko Ankarberg, partisekreterare i Kristdemokraterna, ger upp försöken att bli partiledare efter Göran Hägglund.
- Jag kandiderar inte som partiledare, jag har inte tillräckligt stort stöd, säger hon till TV4Nyheterna på torsdagen.

Läs hela

Här trillar Madonna av scenen

Det blev dramatik på scenen när Madonna ramlade av scenen under Brit Awards, britternas motsvarighet till Sveriges Grammisgala.

Läs hela

SD backar - V går framåt

Vänsterpartiet ökar rejält i den senaste väljarbarometern från Novus som presenteras av TV4Nyheterna på torsdagen. Partiet är nu större än Miljöpartiet. Samtidigt backar Sverigedemokraterna.

Läs hela

Polisens misslyckande: Sexhandeln ökar i Falun under skid-VM

Polisen har märkt av en ökad sexhandel i samband med skid-vm som pågår i Falun. Via bland annat nätet erbjuder tjejer sina tjänster speciellt under VM.
Det här trots att myndigheterna inför mästerskapet satsade på en att få bort prostitutionen helt.

Läs hela

Joakim Medin: Jag ångrar inte resan och kommer åka igen

I helgen släpptes frilandsjournalisten Joakim Medin av syriska myndigheter efter att ha varit fängslad i landet en vecka. På onsdagen landade han åter på svensk mark och höll en presskonferens direkt från Arlanda.

Läs hela
Visa fler