Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från mars 2015

Här flyr tonårsflickorna till IS

Flickorna lämnade London för att fly till IS i Syrien. Familjen är förtvivlad och vädjar till dottern: "Vi kan inte sluta gråta. Snälla, tänk om"

Läs hela

Läckta videon på Lubitz flygövningar

Den tyska TV-kanalen RTL har kommit över en privat videoinspelning från när Andreas Lubitz var flygelev.

Läs hela

18 års fängelse för styckmord

En 28-årig man döms av Gävle tingsrätt till 18 års fängelse för mord och brott mot griftefriden. Han dödade och styckade en 24-årig kvinna i Gävle i september förra året.

Läs hela

Hälsotrend får fler att börja jogga

Hälsotrenden har fått allt fler svenskar att börja jogga och antalet anmälningar till lopp har nästan fördubblats, visar siffror som TV4Nyheterna tagit fram.

Läs hela

Lilltjejens dialekt försvann - mamman tog saken i egna händer

Monika Sandnes reagerade på att förskolan verkade slipa ner dotterns värmländska. Personalen lôver att tänka på hur di pratar med barna.

Läs hela

Saudis ambassadör återvänder

Saudiarabiens ambassadör i Sverige ska återvända till sin post i Stockholm, rapporterar den arabiska nyhetskanalen al-Arabiya på fredagskvällen. Ambassadören kallades hem i protest mot utrikesminister Margot Wallströms kritik mot bristen på mänskliga rättigheter och demokrati i Saudiarabien.

Läs hela

Tomas Tranströmer har avlidit

Författaren och Nobelpristagaren Tomas Tranströmer har avlidit. Han dog på torsdagen efter en kortare tids sjukdom, uppger Albert Bonniers förlag.

Läs hela

De rappar om våldtäkt

Två kvinnor som kallar sig BomBaebs har gjort en rapvideo om våldtäkt och dubbelmoral i Indien. Den sprids på Youtube och har tagits emot väl av vissa, medan andra hotar dem med - våldtäkt.

Läs hela

Åklagaren: Andrepiloten kraschade planet medvetet

Enligt fransk åklagare tycks andrepiloten ha kraschat Germanwings-planet medvetet. Det är ljudupptagningen som avslöjar att han satt ensam i cockpit medan kaptenen var utelåst och inte kunde ta sig in.
TV4Nyheternas reporter Ritva Rönnberg bevakar händelsen på plats:
- Det är hjärtskärande att se på håll hur anhöriga till offren har kommit till platsen, hållit om varandra och försökt förstå. Man har fått göra det i total avskildhet.

Läs hela

250 000 kan dö av dålig luft

Varje år kan dålig luft göra att 250 000 Peking-bor dör i förtid. Omfattande koleldning orsakar stora utsläpp av farliga ämnen. Våra utsända har träffat en orolig nybliven mamma i Peking.

Läs hela
Visa fler