Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från april 2015

Löfven till hård attack mot förra regeringen

Statsminister Stefan Löfven (S) inledde sitt första maj-tal i Sundsvall med att rikta skarp kritik mot den tidigare regeringen. "Sverige är ett starkt land, vi klarar kriser, vi klarar katastrofer. Men frågan är om vi hade klarat fyra år till med en borgerlig regering"

Läs hela

Polisbil körde in grupp ungdomar

En civil polisbil uppges ha kört in i en folksamling vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Fyra personer har förts till sjukhus.

Läs hela

Sonen om mammans ingripande i kravallerna

Michael Singletons deltog i kravallerna i Baltimore - tills hans mamma plötsligt fick syn på honom. Nu berättar Michael om mammans uppläxning.

Läs hela

Mirakelbebisen - räddas efter nästan ett dygn

Här räddas en fyra månader gammal bebis från rasmassorna efter lördagens jordbävning i Nepal - efter nästan ett dygn.

Läs hela

25 års fängelse för Malala-dådet

Tio män har dömts till vardera 25 års fängelse för attentatet mot Malala Yousafzai, meddelar en antiterrordomstol i Swat enligt pakistanska medier.

Läs hela

Kungens firande - barnen stjäl showen

Kungafamiljens minsting, prinsessan Leonore, vill inte sitta still på mamma prinsessan Madeleines arm utan försöker ge sig iväg på upptäcksfärd. Nyfikenheten blir för stor och prinsessan Estellle försöker hjälpa till när benen inte riktigt bär.

Läs hela

Förgiftningar leder till stopp i butiker för Alvedon och Panodil

I höst förbjuds försäljningen av paracetamol i vanlig tablettform i detaljhandeln. Orsaken är att antalet förgiftningsfall där folk tagit värktabletter som Alvedon och Panodil ökat kraftigt sedan försäljningen blev tillåten utanför apotek.

Läs hela

Nepal: Hittades svårt skallskadad efter åtta timmar i rasmassorna

Dödssiffran efter jordbävningen i Nepal har stigit till 4600. Den här 8-åringen hittades svårt skallskadad i rasmassorna - räddades av främlingar.

Läs hela

Oenig allians i abortfrågan

KD-ledaren Ebba Busch Thor hamnade direkt i blåsväder med sitt uttalande om samvetsfrihet inom vården.

Läs hela

Över 4 000 omkomna i Nepal - bilder från drönare visar förödelsen

Dödssiffran efter den förödande jordbävningen i Nepal har nu stigit till fler än 4 000, det bekräftar myndigheterna i Katmandu. Samtidigt som efterskalven fortsätter så kämpar räddningsarbetare outtröttligt för att finna överlevande.

Läs hela
Visa fler