Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från juni 2015

Ebba Busch Thor debuttalade i Almedalen

Tisdagen är KD:s dag i Almedalen och det innebar premiär för Ebba Busch Thor på scenen som partiledare. Hon vill att det ska gå att döma svenska IS-krigare för landsförräderi, men mest applåder fick hon när hon blev personlig och pratade om sin nyfödde son.

Läs hela

Äldre brodern omhäktad för Lisa Holm-mordet

Den 35-årige man som suttit häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på Lisa Holm blir fortsatt kvar i häkte i ytterligare en månad. Det beslutade Skaraborgs tingsrätt efter en nära två timmar lång förhandling och överläggning på tisdagseftermiddagen. Tidigare under dagen släpptes den yngre brodern sedan misstankarna mot honom försvagats.

Läs hela

Yngre brodern släppt i Lisa Holm-fallet

Den yngre av de båda bröder som suttit häktade misstänkta för mordet på 17-åriga Lisa Holm släpps.

Läs hela

I dag går tidsfristen ut för Grekland

På tisdagen måste Grekland betala av 1,6 miljarder euro till IMF, men regeringen har redan indikerat att man inte tänker betala.

Läs hela

Löfvens hälsning till U21-killarna: "Kör så det ryker"

Statsminister Stefan Löfven lovade att sitta bänkad vid U21-landslagets finalmatch mot Portugal i morgon och passade även på att skicka en hälsning till fotbollskillarna i TV4Nyheternas livesändning (klicka på bilden ovan).

Läs hela

Här stockar sig rösten för Stefan Löfven i Almedalen

Statsminister Stefan Löfven höll tal på Socialdemokraternas dag under Almedalsveckan i Visby på måndagen. Speciellt känslosamt blev det på slutet - se godbitar och klipp från dagen här.

Läs hela

Grexit - så funkar det

Det pratas mycket om Grexit - att Grekland går i konkurs och lämnar euron. Grekland är det första landet i EU:s historia i så här djup kris. Men vad innebär det? Se klippet ovan.

Läs hela

60 000 lärare kan få extra lönelyft

Särskilt skickliga lärare ska få högre lön, enligt regeringen. Satsningen ska ge runt 60 000 lärare en extra lönehöjning på i genomsnitt 3 000 kronor i månaden.

Läs hela

Kriskaos i Grekland - bankerna stängda hela veckan

Finansminister Magdalena Andersson (S) talar i Almedalen angående den växande oron kring Greklands ekonomi. Nyheterna analyserar och samtalar med experter.

Läs hela

Novus: Invandringsfrågan tas inte på allvar

Under Almedalsveckan är integrationsfrågor ett stort debattämne, men nu visar en ny Novusmätning för TV4Nyheterna att fler än åtta av tio svenskar tycker att politikerna inte tar invandringsfrågan på tillräckligt stort allvar.

Läs hela
Visa fler