Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från augusti 2015

Muf vill legalisera sexköp

Med en rösts övervikt beslutade Moderata ungdomsförbundet att de är för en legalisering av sexköp.
– Vi väljer att inte vara moraliserande, säger Alba Volo Wiklund, kvinnan bakom motionen som röstades igenom.

Läs hela

En död och många skadade i sammandrabbningarna i Kiev

En kraftig explosion har inträffat i Ukrainas huvudstad Kiev, där demonstranter drabbat samman med poliser utanför parlamentet. En polisman dog och ett hundratals personer skadades.

Läs hela

Total förvirring - vilka vann kristallen?

När priset för årets underhållningsprogram skulle delas ut blev förvirringen total. Trots att Idol röstats fram som vinnare var det Let´s Dance-gänget som ropades upp på scenen.

Läs hela

Skräckregissören Wes Craven död

Regissören Wes Craven, känd för skräckklassikern "Terror på Elm Street", har avlidit, uppger hans familj. Han blev 76 år gammal.

Läs hela

Kidnappad 27-åring hittats död

Den 27-årige man som kidnappades i torsdags har hittats död, bekräftar polisen för Göteborgs-Posten.

Läs hela

Lång TV-kväll ökar risken att få blodpropp

Fortsätt gärna att titta på TV4Nyheterna, men glöm inte bort att ta en paus då och då om tv-kvällen blir lång. Ny forskning visar nämligen på ökad risk för blodpropp vid maratonsittningar framför tv:n.

Läs hela

Kalla fakta kammade hem Kristallen

Under Kristallen-galan var det Kalla fakta och programmet "Slav i Sverige" som tog hem det prestigefyllda tv-pristet i kategorin "Årets granskning". Programmet producerades av Sara Recabarren.

Läs hela

Här trängdes 26 desperata människor på flykt

Bilderna visar skåpbilen som stoppades av Österrikis polis i fredags. På den lilla ytan trängdes 26 migranter, varav tre barn som var i kritiskt tillstånd.

Läs hela

Jimmie Åkesson sommartalar

Åkesson höll sitt sjätte sommartal i sin hemstad Sölvesborg i Blekinge. Med stigande opinionssiffror i ryggen gick SD-ledaren till hårt angrepp mot övriga partier och medierna och uppmanade åhörarna att vägra låta sig tystas av "etablissemanget".

Läs hela

Flyktingsituationen i Europa

Aldrig tidigare har så många människor varit på flykt från politisk förföljelse och krig som i dag. Många av dem söker skydd i Europa. Här samlar vi utrikes­korrespondenternas rapportering om flyktingsituationen i Europa.

Läs hela
Visa fler