Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från januari 2016

Bisarra bilderna: Här slukar hajen sin rival

Vad som antagligen börjat som revirbråk mellan två hajar på Seouls akvarium i Sydkorea slutar i kannibalism. Se hur tigerhajhonan slukar den mindre hanen hel.

Läs hela

Tonåringar smygfilmar lärare - mot likes

Ungdomar går allt längre för att få bekräftelse i sociala medier. I utbyte mot likes visar 13-åringar till exempel hur de saboterar för sina lärare i direktsändningsappen Periscope. Lärare och rektorer varnar för att ungdomarnas periscopande kan få svåra konsekvenser längre fram.

Läs hela

Misstänkta IS-män bar svenska pass

Två män som uppges ha rest med svenska pass och ha kopplingar till IS har gripits i Alexandroupolis i Grekland, skriver aftonbladet.se.

Läs hela

Allt fler köper försvarsspray - här testar vi effekten

Den senaste tidens uppmärksammade fall av sexuellt ofredande verkar ha lett till att allt fler svenskar bär sprayflaskor på sig i försvarssyfte. De senaste månaderna har försäljningen av självförsvarssprayer skjutit i höjden.

Läs hela

Maffiabossar greps i underjordisk bunker

Italiensk polis har lyckats gripa två efterlysta män som tillhör toppskiktet inom maffiagruppen Ndrangheta. Den ena har varit på rymmen sedan slutet av 1990-talet.

Läs hela

Iskall konst på snöfestival i Kiruna

Deltagare från hela världen på plats i Kiruna och putsar på sina konstverk under snöskulpturfestivalen.

Läs hela

Demonstration slutade i slagsmål

I dag samlades flera hundra människor i två demonstrationer i centrala Stockholm; en med främlingsfientliga talare och en motmanifestation. Inrikesminister Anders Ygeman säger i en skriftlig kommentar att det är en oroande samhällsutveckling när rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator och att det måste mötas med kraft.

Läs hela

Oroligt vid demonstration i Stockholm

Stor polisinsats när gruppen "Folkets demonstration" demonstrerade på Norrmalmstorg i Stockholm. Manifestationen som möttes av en motdemonstration urartade i slagsmål, flera personer gripna.

Läs hela

Polisen bekräftar: Maskerade män skulle attackera flyktingbarn

Uppåt 100 svartklädda och maskerade män drabbade samman med väktare och polis i centrala Stockholm på fredagskvällen.

Läs hela

Här träffar Leonardo DiCaprio påven

Skådespelaren Leonardo DiCaprio har haft ett möte med påven Franciskus för att diskutera miljöfrågor. Mötet ägde rum i Apostoliska palatset i Vatikanen.

Läs hela
Visa fler