Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från oktober 2016

Två män ihjälskjutna i Göteborg

Två män har dödats i en skottlossning i Göteborg under måndagskvällen. Vittnen pratar om ett tjugotal skott.

Läs hela

Så blev påvens första dag i Sverige

För första gången på 27 år besöker en påve Sverige och för första gången uppmärksammar katoliker och protestanter tillsammans 500-årsminnet av den protestantiska reformationen och avknoppningen från den romersk-katolska kyrkan. Och ordet för dagen var enighet.

Läs hela

Många bredband får bottenbetyg

Att inte ha fungerande bredband är frustrerande för många och enligt en ny undersökning från Svenskt kvalitetsindex så får flera stora leverantörer bottenbetyg . Och de som haft problem med bredbandet och digital-tv är mer missnöjda i år än förra året. Familjen Halvarsson utanför Luleå är en av de som drabbats av problemen.

Läs hela

Digert schema för påven - följ besöket i Sverige

Ett digert schema väntar påven under besöket i Sverige. Peter Lindgren rapporterar direkt från Lund inför påvens ankomst.

Läs hela

Inför påvebesöket

Första påvebesöket i Sverige sedan 1989. Ärkebiskopen och en pater håller presskonferens om morgondagen.

Läs hela

Kräver svar från Moderaterna - se hela Åkessons tal från SD:s landsdagar

Sverigedemokraterna håller landsdagar. På lördagsförmiddagen talade partiledaren Jimmie Åkesson. Se det i sin helhet här.

Läs hela

Offensiven fortsätter i Mosul

Motståndet från IS hårdnar i Mosul i Irak. Fortfarande har många civila inte lyckats lämna staden. Nyheternas Johan Fredriksson rapporterar på plats i norra Irak.

Läs hela

Så lätt hackas sjukhusens datorer

Efter TV4 Nyheternas avslöjande om den bristande IT-säkerheten på myndigheter kan TV4 Nyheterna berätta att vi upptäckt samma problem också på tre stora svenska sjukhus. Så kan en hackare komma åt patientuppgifter och annat känsligt material.

Läs hela

Kampen om North Carolina tätnar mellan Trump och Clinton

Under torsdagskvällen höll både Hillary Clinton och Donald Trump valmöten i North Carolina, en av de stater där kampen om röster är som hårdast.

Läs hela

Efter dopningsskandalen och tårarna - Johaug möter pressen igen

Två veckor efter avslöjandet om att den norska skidstjärnan Therese Johaug åkt fast för dopning ställde hon för första gången upp på intervjuer.
I eftermiddag mötte hon medierna vid en pressträff i Oslo.

Läs hela
Visa fler