Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från maj 2016

16-åriga Ayah misshandlades - Migrationsverket ignorerade

Kvinnor och flickor utsätts för våldsbrott på många svenska asylboenden - men många avfärdas av Migrationsverket och får ingen hjälp, det avslöjar Kalla fakta.

Läs hela

Moderaterna går om Socialdemokraterna i ny mätning

Moderaterna är största parti i den väljarbarometer från Novus som TV4Nyheterna presenterar på måndagen. Partiet får 27,9 procent vilket är den högsta siffra Moderaterna fått sedan Anna Kinberg Batra blev partiledare.

Läs hela

Flera döda i tyska översvämningar

Minst tre personer har omkommit i samband med våldsamma översvämningar i sydvästra Tyskland, rapporterar Süddeutsche Zeitung.
Vattenmassorna har också orsakat stora materiella skador runt om i delstaten Baden-Württemberg.

Läs hela

Körkortslösa MC-förare bakom var fjärde dödsolycka

I mer än var fjärde dödsolycka på MC saknar föraren körkort, visar ny statistik. Ofta är hojen lånad alternativt stulen, eller så har ägaren bara struntat i att registrera den.

Läs hela

Marcus Oscarsson: "Tumme upp för alla nya ministrar"

TV4 Nyheternas politikexpert ger dig extra allt om USA-valet, regeringsombildningen och opinionsläget mellan blocken.

Läs hela

Krav på lagändring om smygfilmning

Nu kommer krav på skärpning av lagen som gäller kränkande fotografering. TV4Nyheternas rapportering om 20-åriga Frida som smygfilmades under sin kjol men där förövaren frikändes i rätten har upprört många.

Läs hela

Se bästa bilderna från dopet av prins Oscar

Oscar — det är namnet på dagens huvudperson. Den nu snart tre månader gamle prinsen döptes i dag, i en regnig huvudstad.

Läs hela

Starka reaktioner efter att man frikänns för smygfilmning: "Inte klokt"

20-åriga Frida blev smygfotograferad på tunnelbanan i Stockholm. Mannen stod bakom Frida i rulltrappan och förde in sin mobil under hennes klänning och fotograferade flera kränkande bilder. Mannen greps efter händelsen men både tingsrätten och hovrätten friade honom. Nu kommer krav om att Högsta Domstolen tar upp fallet.

Läs hela

Okänd man fotograferade under Fridas kjol - nu frias han av rätten

En okänd man smygfotograferade 20-åriga Frida under hennes klänning på en tunnelbanestation i Stockholm. Men både tingsrätten och hovrätten anser inte att mannen gjort något fel och friar honom.

Läs hela
Visa fler