Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från juni 2016

Zlatan klar för Manchester United

Efter spekulationerna - nu står det klart att Zlatan återförenas med tränaren Mourinho.

Läs hela

Krisen efter brexit - Boris Johnson kandiderar inte

Favorittippade Boris Johnson, ledare för brexit-kampanjen och tidigare borgmästare i London, säger att han inte ställer upp som kandidat för att efterträda Storbritanniens premiärminister.

Läs hela

Här är yrkena med ljusast framtid

Det ser positivt ut för den som ska ut i arbetslivet. Det närmaste året stiger sysselsättningen med 75.000 jobb enligt en färsk prognos från Arbetsförmedlingen. Störst brist på arbetskraft är det inom högskoleyrken men även den som har gått en yrkesförberedande utbildning har goda chanser att få jobb - om man väljer rätt bransch.

Läs hela

Buds husse mördades - nu kan han kallas som vittne

Ett år efter ett dödsfall i Michigan, USA, har nya uppgifter från högst oväntat håll uppdagats och sätter nu händelsen i ett helt nytt ljus. En 19-årig papegoja vid namn Bud har börjat säga saker som får åklagaren att överväga att kalla Bud som huvudvittne i en mordrättegång.

Läs hela

Sista dagen för gamla sedlarna - imorgon är de ogiltiga

Efter den sista juni blir de gamla sedlarna tjugan, femtiolappen och tusenlappen ogiltiga att handla med. För den som missar bäst-före-datumet blir det krångligare - men pengarna är inte värdelösa

Läs hela

Så genomfördes terrorattacken – se bilderna

”Nån började skjuta mot oss. Sen föll jag och låg kvar tills han slutat skjuta”. Fruktansvärda vittnesmål efter dödliga terrorattacken på Istanbuls flygplats. 41 personer har dödats.

Läs hela

Många döda i flygplatsdåd i Turkiet

Minst 28 personer har dödats och många har skadats i attacker som skett på Turkiets största flygplats, enligt Istanbuls guvernör. All flygtrafik har tillsvidare stoppats.

Läs hela

Här får Sverige glädjebeskedet: Väljs in i FN:s säkerhetsråd

Sverige tar plats i FN:s säkerhetsråd. Kramkalas och jubel utbröt i den svenska delegationen när saken var klar efter den hemliga omröstningen.

Läs hela

Första toppmötet i EU efter brexit

Cameron väntas grillas hårt av de andra ledarna.

Läs hela

Fortsatt trafikkaos på E4

Så ser det ut på E4/E20 vid Södertälje just nu. Det var på midsommarafton som en olycka inträffade på motorvägsbron, och som har orsakat en ordentlig propp i trafiken.

Läs hela
Visa fler