Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från augusti 2016

Bank-vd levde lyxliv för spararnas pengar

TV4Nyheterna kan berätta om hur den tidigare VD:n för Sörmlands sparbank, Joacim Lindgren, misstänks ha använt bankens pengar. Det handlar om konsumtion på en nivå som de flesta småsparare bara kan drömma om.

Läs hela

Trump förklarar sig i Mexiko

Bara timmar innan Republikanernas presidentkandidat Donald Trump håller ett linjetal om invandringsfrågan möter han Mexikos president. Trump, känd för sina hårdföra uttalanden om mexikaner, har de senaste veckorna anklagats för att vara otydlig om var han egentligen står när det gäller den infekterade invandringsfrågan.

Läs hela

Sjukhuset ber om ursäkt

"Ett oacceptabelt händelseförlopp". Så beskriver Karolinska universitetssjukhuset händelserna kring Paolo Macchiarinis operationer.

Läs hela

Två gripna för Arbogamord

Två personer har gripits för "sommarstugemordet" i Arboga. Enligt ett pressmeddelande från polisen är det den 41-åriga kvinnan som tidigare varit aktuell i utredningen och hennes 18-årige sambo som har gripits i Trondheim i Norge.

Läs hela

Hård kritk efter Macchiarini-granskningen

Kirurgen Paolo Macchiarini borde aldrig ha anställts och hans verksamhet på Karolinska sjukhuset har skadat förtroendet för svensk klinisk forskning, enligt utredningen.

Läs hela

Sista chansen byta bort Selma

Nekad blir den som försöker handla för pengarna, men de är ändå inte värdelösa. De gamla 20-, 50- och 1 000-kronorssedlarna kan ännu lösas in på vissa bankkontor — men i dag, onsdag, är sista chansen.

Läs hela

Här är tjuvarnas nya fräcka metod

När näthandeln ökar föds en ny typ av brottslighet, som slår hårt mot landets postombud. Tjuvar bryter sig in och tar paket och brev som beställts i falska namn. Butiksinnehavaren Krister Martinsson har tröttnat efter tre inbrott.

Läs hela

Däckrazzior runt om i landet

Denna vecka görs den årliga "däckrazzian" på olika håll i Sverige. Polisen gör ordinarie trafikkontroller, och direkt efteråt finns utsända från trafiksäkerhetsorganisationen NTF på plats för en frivillig kontroll av däcken.

Läs hela

För exakt tolv år sedan: Här bildas Alliansen - alla vill bli statsminister

Den 30 augusti 2004 lanserade de fyra borgerliga partiledarna Fredrik Reinfeldt, Lars Leijonborg, Maud Olofsson och Göran Hägglund Allians för Sverige, som senare blev Alliansen. Och så här såg det ut då.

Läs hela

Begravningsceremoni för Italiens offer

Minnet av de omkomna vid jordbävningen i onsdags högtidlighålls med en nationell sorgedag i dag.

Läs hela
Visa fler