Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från september 2016

Efter den dödliga vargattacken på Kolmården - nu inleds rättegången

En före detta chef på Kolmården åtalas för grovt vållande till annans död efter att en djurskötare blev attackerad och dödad av en varg. Åklagaren är kritisk till att både personal och besöksgrupper fått komma in i varghägnet, och flera filmer kommer visas upp i rätten.

Läs hela

Minst tre döda i tågkrasch i USA

Minst tre personer dödades när ett pendeltåg kraschade på stationen i Hoboken utanför New York, uppger myndighetskällor för amerikanska medier. Minst 100 personer skadades, flera av dem livshotande.

Läs hela

Justin Bieber har landat i Sverige

Ikväll spelar superstjärnan Justen Bieber den första av två spelningar i Sverige. 2012 fick Tilde de Paula Eby, som enda svenska journalist träffa honom.

Läs hela

Utredare: Plan sköts med rysk robot

Malaysia Airlines flight MH17 exploderade över rebellkontrollerat område i Ukraina för två år sedan. Planet sköts ned av en robot från Ryssland, säger internationella utredare på en pågående pressträff.

Läs hela

Här undersöker fjällräven reporterns väska

Fjällräven Hugo blev väldigt nyfiken på reporter Peter Svanbergs fotoutrustning...

Läs hela

"Charmig och personlig" - TV4:s reporter om mötet med Peres

- Han slutade aldrig tro på fred i Mellanöstern, det säger TV4Nyheternas utrikesreporter Jonas Björck om Shimon Peres. Han träffade den bortgågne politikern när Peres var på Sverigebesök 2001.

Läs hela

Truppen till VM-kvalet presenteras

Förbundskapten Janne Andersson tar ut truppen till VM-kvalmatcherna mot Luxemburg och Bulgarien.

Läs hela

Så gick nattens debatt mellan Trump och Clinton

Vem vann den första debatten mellan presidentkandidaterna Hillary Clinton och Donald Trump? Hör analyser och se de bästa bitarna ur debatten.

Läs hela

LIVE: Bedömare ger Clinton segern

Hillary Clinton anses ha gått segrande ur den första tv-sända debatten mellan de amerikanska presidentkandidaterna.

Läs hela

Rekordstort intresse för valdebatt i USA

I natt svensk tid möts presidentkandidaterna Donald Trump och Hillary Clinton i en första av tre direktsända tv-debatter i Hempstead på Long Island utanför New York City. Intresset är rekordstort. En tredjedel av väljarkåren säger att debatten kan ha en avgörande betydelse på hur de kommer att rösta, rapporterar vår USA- korrespondent.

Läs hela
Visa fler