Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från februari 2017

Svensken vann en Oscar

Linus Sandgren tilldelas en Oscar för bästa foto i filmen "La la land". "En man som heter Ove" fick däremot inga statyetter. Oscarsgalan har fyllts av skämt och brandtal kring det politiska läget i USA.

Läs hela

Löfven: "Alla som kan jobba måste jobba"

Sverige står inför stora utmaningar, säger statsminister Stefan Löfven när partistyrelsens förslag inför vårens S-kongress presenteras. Enligt förslagen ska S stå upp för "en reglerad invandring".

Läs hela

Lastfartyg på grund i Göta älv

Ett lastfartyg med spannmål har gått på grund i Göta älv norr om slussarna i Lilla Edet enligt räddningstjänsten. I nuläget finns ingen prognos för när båttrafiken kan återupptas.
Räddningstjänsten har lyckats ta fartyget till en brygga i älven, men har inte kunnat ta sig ombord på fartyget för att pumpa ut vattnet som läckt in. Även Sjöfartsverket, Kustbevakningen och Transportstyrelsen finns på plats.

Läs hela

Därför får Skatteverkets chef sparken

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson blir av med sitt uppdrag, meddelade finansminister Magdalena Andersson (S) vid en pressträff på torsdagen.

Läs hela

Nya bilder på födelsdagsbarnet Estelle

Lillsessan Estelle fyller hela 5 år. Titta här vad mycket hon hunnit med! Hovet har även släppt nytagna bilder på prinsessan. Se dem här!

Läs hela

Trumps nya twitterangrepp om Sverige

Läs hela

Var tionde dödsolycka i trafiken är självmord

Var tionde dödsolycka i trafiken är ett självmord. Det visar nya siffror som TV4Nyheterna tagit del av. Ofta drabbas då en tredje part, inte sällan lastbilschaufförer.

Läs hela

Hyllade deckarförfattaren Börge Hellström död - hör vännen berätta om saknaden

Deckarförfattaren Börge Hellström har gått bort vid 59 års ålder. Vi talade med hans vän och kollega Anders Roslund om Börge.

Läs hela

Tre anhållna för delaktighet i Arbogamord

Tre personer har anhållits för delaktighet i mordet i Arboga 2015 då offret hittades drunknad.
Försäkringsbolagets utredning av det misstänkta Arboga-mordet pekade på att mannen drogats eller förgiftats och att kroppen sedan hanterats av flera personer och placerats i vattnet. Uppgifterna stämmer med dagens besked från polisen att ytterligare personer anhållits för delaktighet i det misstänkta mordet.

Läs hela

Johaug stängs av i tretton månade för dopning

Den norska skidstjärnan Therese Johaug stängs av i 13 månader för dopning, meddelar Norges Idrottsförbund.

Läs hela
Visa fler