Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från september 2017

Magdalena Ribbing är död

Journalisten, författaren och folkvetssexperten Magdalena Ribbing är död.

Läs hela

Otto Warmbiers föräldrar: Vår son torterades svårt i Nordkorea

Otto Warmbier förs till rättegången i Pyongyang i Nordkorea i mars 2016

Den amerikanske studenten Otto Warmbier fängslades i Pyongyang i Nordkorea 2016, anklagad för att ha stulit en propagandaflagga. Efter 17 månader skickades han hem till USA. I en intervju med amerikanska tv-programmet Fox & Friends, berättar föräldrarna om sitt första chockartade möte med sonen.
-Han skakade våldsamt och gav ifrån sig omänskliga ljud, berättar pappan.

Läs hela

Tåg och stridsfordon krockade utanför Trosa

Ett SJ-tåg och ett miltärt stridsfordon krockade vid Västerljung, väster om Trosa. Fyra personer skadades, tre militärer och lokföraren.

Läs hela

Man anhållen för moskébrand

En person har anhållits misstänkt för mordbrand efter moskébranden i Örebro, uppger polisen.

Läs hela

LIVE: Efter tyska valet- tumult utanför högerpopulisternas vallokal

Angela Merkels kristdemokrater blir som väntat störst i det tyska förbundsdagsvalet. Men det är slut på storkoalitionen i Tyskland, säger SPD:s vice partiledare. Socialdemokraterna går i opposition.

Följ vår liveuppdatering här.

Läs hela

Se när fallskärmsjägarna intar centrala Stockholm

Stor luftlandsättning med Black Hawks under Aurora 2017 när Försvarsdagen på Gärdet genomförs. Stora mängder militära fordon kommer att röra sig genom Stockholm under dagen.

Läs hela

Tyskland går till valurnorna

Angela Merkels kristdemokrater leder stort i opinionsmätningarna, men det finns spänningsmoment. För första gången är det möjligt att högerpoplustiska partiet AFD för första gången tar sig in i förbundsdagen.

Läs hela

Amerikanska bombflyg nära Nordkorea - "Trump på självmordsuppdrag" säger Nordkoreas utrikesminister

Amerikanska bombplan har flugit längs Nordkoreas kust och varit närmare landet än vad flyg varit på 20 år. Enligt Pentagon är budskapet tydligt och innebär att USA har "många militära alternativ", skriver försvarshögkvarteret.

Läs hela

Nytt jordskalv i Nordkorea – oklart vad som ligger bakom

Ett jordskalv med magnituden tre eller strax däröver har registrerats i Nordkorea. Kina talar om en misstänkt explosion medan Sydkorea bedömer skalvet som naturligt. Skalvet var inte tillräckligt stort för att det skulle fångas upp av mätstationer i Sverige berättar Seismolog Reynir Bödvarsson.

Läs hela

Tre Teliachefer åtalas för mutbrott

TV4Nyheternas ekonomikommentator Jens B Nordström om turerna i utredningen kring de misstänkta mutbrotten i samband med företagets etablering i Uzbekistan.

Läs hela
Visa fler