Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från augusti 2008

Halvtid med Lennart Ekdal

Lennart Ekdal leder Halvtid

Tisdag 2 september klockan 21. Direktsänt samhällsprogram med Lennart Ekdal.

Läs hela

Söndagschatt om män, slag, musik och tragedier

Chatta direkt med Ulrica Bengtsson i Nyhetsmorgon.

Det blev en het debatt i Söndagschatten kring den artikel som Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar skrivit, med formuleringen att det kan finnas ömhet i ett slag också. Chatten handlade också om Arbogamamman och rappsuccén Lazee.

Läs hela

Vecka 35: Bengans bästa fyndviner

Bengt Frithiofsson

Winelovers! Bengans Bar är öppen och i dag får ni mina tio-i-topp-viner! Sommarens boxblaskande är över. Nu gäller prisvärd kvalitet på flaska. Vässa korkskruvarna! ( Där de fortfarande behövs ) Tio-i-topp-dryckerna ligger alltid på 4 - 5 solar. Mycket prisvärda till rena fynd.

Läs hela

Så tippar TV4:s experter

Travrader 14 augusti.

Jesper och Nypan tippar veckans V75. Här är deras rader!

Läs hela

Politikerbloggens Hemligstämplat

Niklas Svensson är mannen bakom Hemligstämplat

Nu startar Politikerbloggen.se Hemligstämplat - platsen där politikernas hemligheter dras fram i rampljuset. Upphovsmannen Niklas Svensson kommer att gästa Nyhetsmorgon en gång i veckan för att skvallra om våra politiker.

Läs hela

Vecka 34: Dryckestips till surströmming

Bengt Frithiofsson.

Helan går. Men den har väl gått för längesen! Vad är det som gäller här och nu? Att sjunga till nubben är en typisk svensk sed och till den föreslår jag några typiska svenska nubbar.

Läs hela

Leif Mannerström: "Ät surströmmingen med mandelpotatis"

Stjärnkocken Leif Mannerström chattade på tv4.se. Han berättade om sin favoritlåt bland snapsar och vad som passar bäst till tryffeln. Kolla in chatten här!

Läs hela

Henriks bästa snapsvisor

Henrik Mickos bästa snapsvisor

Snapsprovaren och jurymedlemmen i snapsvise-SM, Henrik Mickos, delade med sig av sina bästa visor i Nyhetsmorgon. Här hittar du dem i sin helhet.

Läs hela

Film i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgons filmrecensent Cicci Renström Suurna

Ronny Svensson är Nyhetsmorgons filmexpert. Varje fredag recenserar han biofilmer, visar klipp och tipsar om sevärda dvd-släpp i Nyhetsmorgon. Dessutom tar han dig med bakom kulisserna i filmvärlden i sin blogg här på Nyhetsmorgon-sajten!

Läs hela
Visa fler