Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från september 2008

07:00: Chatta om sparande

Patricia Hedelius & Gunnar Wrede

Är du, liksom många andra, orolig för dina sparade slantar efter finanskrisen i USA? Missa inte chansen att chatta med två verkliga ekonomiproffs på onsdag morgon.

Läs hela

Nyhetsmorgons dryckestips

Bengt Frithiofsson levererar dryckestips

Vilse i vindjungeln? Då ska du knäppa på Nyhetsmorgon på fredagar, då Bengt Frithiofsson och andra experter levererar veckans bästa dryckestips. Här har vi samlat alla.

Läs hela

Psykologerna: "Alla kan inte gråta lika mycket"

Psykologerna Mattias Lundberg och Anders Wahlberg

Är det fortfarande tabu för män att tala om sina känslor? I så fall - varför? Författarna bakom boken 17 typer av män chattade med tittarna på tv4.se. Läs hela chatten här.

Läs hela

"Jag gör inte avkall på komforten"

Lars Ejeklint är expert på energi.

Det Lars Ejeklint inte vet om energifrågor är inte värt att veta. Han har ägnat de senaste 30 åren åt att hitta bra sätt minska energianvändningen . Och han delar gärna med sig av sina råd. Nu är han aktuell som en av experterna i Nyhetsmorgons program Många bäckar små.

Läs hela

Christer Sjögren: "Jag är självlärd"

Christer Sjögren i sommarens första Allsång på Skansen.

Christer Sjögren gästade Nyhetsmorgon och chattade med tittarna efteråt. Han berättade bland annat om han kommer vara med i Let's dance och att han inte tagit några som helst sånglektioner. Läs hela chatten här.

Läs hela

10:25: Chatta direkt med Christer Sjögren

Chatta med Christer!

Skivaktuelle dansbandskungen Christer Sjögren gästar Lasse Bengtsson i Nyhetsmorgon lördag. Från klockan 10:25 kan du chatta med honom här!

Läs hela

Lever ungdomarna i sin egen värld?

Diskutera ungdomars internetvanor

Nyhetsmorgon Söndag tar ett brett grepp om ungdomars psykiska hälsa, med skolmassakern i Finland som bakgrund. Vad vill du fråga vår ungdomspanel?

Läs hela

Tips till program 2

Håller ditt kylskåp tätt?

Var femte krona av hushållselen går till att förvara våra livsmedel. Det finns många enkla sätt att spara pengar och energi på. Börja med att se om ditt kyskåp håller tätt...

Läs hela

Tittarna snackade loss i Söndagschatten

Ställ frågor direkt till våra gäster via Ulrica Bengtsson

Vad pratar killar om när de besöker en psykolog? Lever dagens ungdomar i ett eget universum? Och hur har Sissela Kyles tänkt kring sin nya show?
Det och mycket mer snackade vi om dagens Söndagschatt.

Läs hela

Vecka 39: Bubbel i små buteljer

Det kärvar till sig på den internationella plånboksmarknaden. Högkonjunktur: då gäller Champagne på Magnum. Lågkonjunktur: Mousserande och halvbuteljer. Systembolaget skyltar nu om, det blir fler halvor i fortsättningen. Jag har provat hela sortimentet på halvor, 127 olika.

Läs hela
Visa fler