Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från november 2009

Strage tipsar om Thåström, R. Kelly och Agent side grinder

Fredrik Strages poptips i december

Hård undergroundrock, Joakim Thåströms solokarriär samlad och R. Kellys mest sexfixerade album hittills - där har ni Fredrik Strages poptips den här veckan.

Läs hela

Jenny Klefbom svarar på dina frågor om press på barn

Jenny Klefbom

Hur mycket ska föräldrar pusha sina barn att nå sina mål? Frågan aktualiseras när TV4:s nya satsning Jag ska bli stjärna har premiär. Skicka dina frågor i ämnet till barnpsykologen Jenny Klefbom!

Läs hela

Faddergala för barns rättigheter

Utsatta barn står i fokus på årets faddergala. 16-åriga Elisabeth i Sudan är en av många unga kvinnor som tvingats gifta sig och föda barn i ung ålder.

Läs hela

Läkare stämmer staten på 40 miljoner

Ny rättegång som gäller styckmordet av 28-åriga prostituerade Catrine da Costa. Idag stämmer allmänläkaren och obducenten staten på 40 miljoner i skadestånd.

Läs hela

Annika Creutzers råd om årets PPM-pengar

Nu kommer årets PPM-insättning på våra konton. Hur ska man placera pengarna? E24:s Annika Creutzer svarade på tittarnas frågor om pension.

Läs hela

Se hela den oklippta intervjun med Westlife

Det irländska pojkbandet Westlife är med 43 miljoner sålda album och 14 listettor i England ett av världens största band. Nu är killarna i Sverige, och Nyhetsmorgons Tilde de Paula fick en lång intervju med bandet.

Läs hela

Victoria Skoglunds julblommor

Pynta inför jul med blommor!

Vinter och snö (förhoppningsvis) betyder inte att vi behöver klara oss utan blommor, varken inne eller ute. Nyhetsmorgon lördag gästas av trädgårdsexperten Victoria Skoglund som tipsar om sina bästa julblomster.

Läs hela

Adoptera en orangutang

Lone Drösher Nielsen gav för 15 år sedan upp yrket som flygvärdinna för att jobba på heltid med orangutanger. Hon har under åren fungerat som mamma för över 1000 föräldralösa oranguntangungar, och nu är hon i Sverige för en stor insamlingsgala i Stockholm.

Läs hela

Luc Besson prisas i Stockholm

Nyhetsmorgon fredag fick riktigt fint främmande: Luc Besson, mannen bakom storfilmer som Det stora blå, Nikita och Det femte elementet. Se intervjun här!

Läs hela

Blir Calle förste skånske Idolvinnaren?

Trots många topplaceringar har Skåne ännu inte producerat någon Idolvinnare. I kväll har hela cirkusen flyttat söderut, och Kristianstadsonen Calle hoppas dra nytta av att framträda på hemmaplan:
- Det är dags för en skåning att vinna, säger han.

Läs hela
Visa fler