Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från oktober 2010

Smakprov ur Åsa Danielssons nya show Syster Disel

Efter succén med krogshowen Scandal airlines är Åsa Danielsson aktuell med en ny föreställning: Syster Disel. I Nyhetsmorgon söndag bjöd hon på ett smakprov.

Läs hela

Drömtydaren Johan Ohlson: "Alla drömmar berättar något vi inte visste"

Drömtolkaren Johan Ohlson arbetar med att lära folk använda drömmar för att lära känna oss själva bättre. I Nyhetsmorgon söndag berättade han om hur du själv kan tolka dina drömmar.

Läs hela

Veterinären Christophe Bujon chattade på tv4.se

Kallt och fuktigt – då kan hundar och katter få urinvägsinfektion, som kan vara dödlig. Veterinären Christophe Bujon pratade och chattade om detta och mycket annat i Nyhetsmorgon söndag.

Läs hela

Drömtydning och chatt med veterinär i Nyhetsmorgon söndag

Annika Jankell

I veckans Nyhetsmorgon söndag kan du i allra högsta grad delta i programmet. Få din dröm analyserad av drömtydaren, chatta med veterinären och rösta om vi ska avskaffa vintertiden.

Läs hela

Lördagsintervju med Suzanne Osten

Samhällsengarerade regissören Suzanne Osten är aktuell med ett stort projekt om uppfostran på Unga Klara. Dessutom är hon flerfaldigt nominerad till 2011 års teaterbiennal.

Läs hela

Bengt Frithiofsson besöker svenska vingårdar

Nu produceras kvalitetsvin i Sverige. Bengt Frithiofsson besöker några svenska gårdar och tipsar om vinerna som är värda att prova.

Läs hela

Håkan Hellström intervjuas och spelar i Nyhetsmorgon

Popkungen Håkan Hellström har hyllats av fans och kritiker för sin nya skiva 2 steg från paradise. I Nyhetsmorgon lördag berättade han om känslan av att vara på topp - och vad som händer när den försvinner.

Läs hela

Vecka 43: Bengt Frithiofsson tipsar om veckans viner

Dag för dryckestips i Nyhetsmorgon.

Läs hela

Vecka 43: Ronny Svensson med veckans filmer

Ronny har sett Woody Allens nya Du kommer att möta en lång mörk främling, norska filmen Vegas och rekommenderar en stor box med Miles Davis.

Läs hela

Håkan Hellström besöker Nyhetsmorgon lördag

Göteborgs regerande popkung Håkan Hellström besöker studion för att prata om nya skivan, framtiden och livet som familjefar.

Läs hela
Visa fler