Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från april 2010

Wikileaks avslöjar staters och företags hemligheter

Prisbelönta sajten Wikileaks avslöjar staters och företags hemligheter, nu senast den amerikanska attacken mot journalister och civila i Bagdad. Grundaren Julian Assange berättar i Nyhetsmorgon om sin roll som nätets James Bond.

Läs hela

Vecka 17: Bengt Frithiofssons vintips

Bengt Frithiofsson.

Victorias bröllopsmeny har blivit en statshemlighet. Men Bengt Frithiofsson har ändå luskat fram champagnen som ska drickas kvällen till ära. Vi avnjuter samtidigt Bröllopsmiddagen modell 1976 - då Kung Carl Gustaf gifte sig med sin Drottning Silvia.

Läs hela

Storkyrkan redo för Victoria och Daniels bröllop

Bröllopskyrkan är som ny. Nyhetsmorgons Lennart Modig rapporterar från Storkyrkan i Stockholm, som nu renoverats färdigt inför Daniels och Victorias bröllop i sommar.

Läs hela

Gregor Nowinski om sin dokumentär om kungafamiljen

Dokumentärfilmaren Gregor Nowinski har fått en unik inblick i kungafamiljens allra innersta vrår. I kväll, torsdag 29/4, har Familjen Bernadotte premiär i TV4.

Läs hela

Herman Lindqvist om ätten Bernadottes 200 år på tronen

I kväll är det premiär för Gregor Nowinskis dokumentärserie Familen Bernadotte. Historikern Herman Lindqvist gästade Nyhetsmorgon torsdag för att berätta den märkliga historien om hur Jean Baptiste Bernadotte blev Kung Karl XIV Johan.

Läs hela

Läs chatten med Skatteverkets Kay Kojer om deklarationen

Kay kojer

Skatteverkets Kay Kojer svarade på titarnas frågor om deklarationen. Här kan du läsa hela chatten.

Läs hela

Pippa Lees hemliga liv - 4 solar

Pippa Lee närmar sig de femtio och lever sedan många år tillsammans med den betydligt äldre Herb och tillsammans har de två vuxna barn.

Läs hela

Iron man 2 - 3 solar

Tony Stark har nu offentligt gått ut med att han verkligen är Iron Man och kallas till senatsförhör i Washington eftersom man anser att han ska överlämna dräkten och dess teknologi till försvarsmakten.

Läs hela

Läs chatten med minnesmästaren Mattias Ribbing

Mattias Ribbing.

Mattias Ribbing är grym på att komma ihåg saker och är med i svenska landslaget för minne. Han chattade med tittarna och du kan läsa hela chatten här.

Läs hela

Är det farligt att kontakta utomjordingar?

Astrofysikern Stephen Hawking menar att det finns livsformer i andra galaxer och att det kanske inte är så smart att kontakta dem eftersom de förmodligen inte är vänligt sinnade. Clas Svahn, ordförande Riksorganisationen UFO-Sverige, ger sin syn på saken.

Läs hela
Visa fler