Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från april 2011

Camilla Läckberg om kritiken och utlandsframgångarna

Succé i Europa.
Dissad av kritikerna i Sverige.
Camilla Läckberg berättar om framgångarna.

Läs hela

Det här är Mitt kök

Potatis- och laxsallad.

Jakten på det äkta, lokala smaker och intresset för det nordiska är flera tecken på att Sverige har det där lilla extra. Det där lilla extra som gör att vi i Mitt kök ska vi sätta svenska råvaror och svensk livsmedelsproduktion i fokus. Mitt kök ska lyfta fram våra unika svenska smaker – både vad gäller mat och dryck.

Läs hela

Jessica och Filip leder Mitt kök

Jessica Frej, känd från Sveriges mästerkock, och Filip Fastén, återkommande kock i Nyhetsmorgon, leder nya Mitt kök. Här lagar de mat i Nyhetsmorgon.

Läs hela

Jessica Frej och Filip Fastén i Mitt kök

Jessica Frej.

Nu är matsatsningen Mitt kök i TV4 igång. Kockarna Jessica Frej, som nyligen slog igenom i Sveriges mästerkock, och Filip Fastén leder programmet, som sänds inom ramen för Nyhetsmorgon sex gånger i veckan. Inom ramen för Mitt kök besöker också mat- och vinskribenten Jens Dolk och Bocuse D´Or-tvåan Tommy Myllimäki i sommar åtta städer runtom i landet för att laga och bjuda på mat, göra tv och ordna matmarknader.

Läs hela

De drabbades av en sol- och vårare

Therese Stridh och Therese Eriksson utsattes för sol- och vårare. Görel Kristina Näslund, doktor i psykologi, menar att bedragare ofta har psykopatiska drag.

Läs hela

Vecka 17: Vintips med Bengt Frithiofsson

Här är Bengts vintips för den här veckan:

Läs hela

Patrik Sjöberg om sexövergreppen: "Jag kände en otrolig skam"

Patrik Sjöberg berättar om sin bok Det du inte såg där han avslöjar att han utsattes för sexövergrepp av sin styvfar och tränare Viljo Nousiainen.

Läs hela

Läs chatten med Skatteverkets Kaj Kojer

Nu är det hög tid att deklarera! Skatteverkets Kaj Kojer gästade Nyhetsmorgon för att reda ut alla frågetecken kring vad som gäller. Läs chatten med honom här.

Läs hela

Christophe Bujon chattade om fästingar och ormbett

Hur skyddar man bäst sina husdjur mot fästingar, ormar och liknande? Veterinären Christophe Bujon svarar i Nyhetsmorgon.

Läs hela

Bröllopskläder med Siroun

Dagens tema är "Vad gästen har på sig på ett stundande bröllop om det inte står Smoking utan sommarfin t ex".

Läs hela
Visa fler