Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från maj 2012

Mitt köks Sverigeresan ut på ny sommarturné

Jens och Tommy spanar in råvarorna.

Förra årets succé är tillbaka – Mitt kök ger sig under ledning av Jens Dolk och Tommy Myllymäki i sommar ut på en ny Sverigeresa. Sju orter från Piteå i norr till Helsingborg i söder får besök av Mitt kök.

Läs hela

Petter, John Guidetti och Alexander Milošević ambassadörer för Ge tillbaka

Petter, John Guidetti och Alexander Milošević samlar sina krafter för att hjälpa barn, vars familjer inte har råd att låta dem odla sina intressen. Som ambassadörer för Ge tillbaka vill de göra något för att förändra samhället.
- Alla ska få samma möjlighet, sa Petter i Nyhetsmorgon.

Läs hela

Mycket jordgubbar i år

Det är jordgubbspremiär i landet och de allra första frilandsodlade jordgubbarna skördas. Och det är ett riktigt bra jordgubbsår, om vi får tro jordgubbsodlare Calle Eriksson, som gästade Nyhetsmorgons studio. Men det finns ett orosmoln över jordgubbslandet.
- Frosten riskerar att ta en del av skörden.

Läs hela

Hälften av Sveriges unga utsätts för nätmobbning

Nästan varannan ung har hotats, kränkts eller mobbats på nätet. Sofia Werbelow är en av de som drabbats.
- En gammal vän sa att alla låtsades vara min vän, att alla egentligen hatade mig, berättar hon i Nyhetsmorgon.

Läs hela

Bli snyggast i spåret och på gymmet

Till alla som inte hunnit träna sig i form till beach 2012 - det är inte för sent att se snygg ut under joggingrundan eller på gymmet. Här tipsar Petra Tungården, moderedaktör på Metro, om träningsplaggen som formar och framhäver.

Läs hela

Loreen vann Eurovision Song Contest

Efter att ha gått från förhandstippad vinnare till osäkert kort vann till slut svenska Loreen hela Eurovision Song Contest i Baku i Azerbajdzjan.

Läs hela

Margareth Stillman lagar fläskkotletter hos Tommy Myllymäki i Mitt kök

Tommy Myllymäki fick besök av Margareth Stillman från Västervik i Tommys kök. Hon bjöd på fläskkotlett i citron- och honungssås med potatis.

Läs hela

Malin Roos: "Nu är det bara in i kaklet som gäller för Loreen"

Efter en tuff vecka är det äntligen dags för förhandstippade Loreen att bevisa sig i Eurovision Song Contest. Nöjespanelen dissikerar den senaste veckans missöden och spekulerar i hennes vinstchans.

Läs hela

Loreen fick kritik för politiskt engagemang under Eurovision i Baku

Anna Herdenstam befinner sig i Baku i Azerbajdzjan där Loreen tävlar i Eurovision song contest och berättar om hur Loreens politiska engagemang i landet var nära att få henne diskad.

Läs hela

Camilla Henemark: "Jag är ingen enkel människa"

Camilla Henemark gästar Nyhetsmorgon för att diskutera Let's dance, Army of lovers och så relationer så klart. Hon berättar om kärleken i sitt liv, hur viktig hennes mamma är och dessutom passar Jenny Strömstedt och Steffo Törnqvist på att ringa upp Tony Irving mitt under sändingen.

Läs hela
Visa fler