Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från januari 2015

Smarrig amerikansk plockmat till helgens Super bowl

Över 100 miljoner amerikaner följer tv-sändningarna av Super bowl i USA när de två bästa lagen i amerikansk fotboll gör upp i finalen. Men Super Bowl är också en stor folkfest där maten är central. De prisbelönta kokboksförfattarna systrarna Eisenman som själva har rötterna i USA gästade Nyhetsmorgon för att laga till sina bästa rätter.

Läs hela

Helgpanelen om varför söta djur engagerar "De är som vi men lite mer korkade"

Helgpanelen med Carin da Silva, Clara Henry och Hasse Brontén diskuterar lyckade integrationsprojekt och varför vi människor är så fascinerade av söta djur.

Läs hela

Mitt kök: Kalvlägg med grönsaker och vitt vin

En klassisk rätt från det norditalienska köket är Osso Buco. Det är en rätt som lagas på kalvlägg och kokas länge med grönsaker och vitt vin. Donal Skehan lagar sin version -perfekt till lördagskvällen

Läs hela

Miljonregn över Trissvinnaren: "Jag måste smälta det här nu"

Lördagens Trisskrapares liv kommer förändras radikalt efter skrapet i Nyhetsmorgons studio. Men det var inte vinnaren själv, utan programledaren Jesper Börjesson som blev mållös.
- Det här går ju nästan inte att ta in, jag kan knappt prata, utbrast en nästintill chockad programledare.

Läs hela

Molly Sandén: "Världen var emot mig"

När videon till Molly Sandéns låt "Freak" visades i somras fick den stor uppmärksamhet, inte minst för att Molly själv i vissa sekvenser var naken. Hon drog dessutom igång en uppmärksammad kampanj på nätet mot all hets om kroppsfixering. Och i nya låten "Phoenix" gör sångerskan upp en gång för alla med allt som varit. Och budskapet är tydligt: Jag duger som jag är!

Läs hela

Här får hon blackout: "Märkte inte att jag pratade"

Du vet rädslan att råka säga vad man tänker..? Det hände skådespelaren Sanna Sundqvist när hon gästade Nyhetsmorgon nyligen. Några ord sipprade ut ur hennes mun - ord som hon inte alls minns att hon har sagt.

Läs hela

Relationsexpertens tips: "Sov nakna"

Hur slutar man gräla och kan man be om ömhet? Psykolog Anna Bennich Karlstedt svarar på tittarnas frågor om hur man får en lyckligare relation.

Läs hela

Isbjörnen som tar sig ner i tunnelbanan

Polarexpressen? Nej, det här är faktiskt bilder från Londons tunnelbana.

Läs hela

Steffo: "Gift dig inte med en idiot"

Respekt, trygghet och kommunikation är några nyckelord när psykolog Anna Bennich Karlstedt berättar hur man får en lycklig relation. Och även Steffo delar med sig av sitt bästa tips.
- Om man väljer någon strulig typ så får man räkna med att det inte är så lyckligt alltid.

Läs hela

Så här jobbar ficktjuvarna - se avslöjande bilder

Unika bilder avslöjar hur turisternas fickor vittjas mitt på Stockholms central. Två experter på ficktjuvarna avslöjar knepen du ska se upp för.

Läs hela
Visa fler