Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från maj 2018

Jenny och Steffo på turné i landet – träffar partiledarna

Just nu är Jenny och Steffo ute och reser från Vittsjö i Skåne till Umeå i Västerbotten. Det nya programmet "Jenny och Steffo träffar partiledarna" har premiär i augusti.
– Det är speciellt att träffa partiledarna i de miljöer som format deras politiska övertygelse, säger Jenny Strömstedt.

Läs hela

Inköpslista till Emilia de Poret

Läs hela

Anna Lindmarker och Jenny Strömstedt leder TV4:s valsatsning ute i landet

Anna Lindmarker och Jenny Strömstedt

Gävle och Linköping blir spelplatser för TV4:s valprogram i valrörelsens slutskede. TV4 bjuder in till en demokratifest utöver det vanliga, med ett tungt uppställ nyhetsankare. Anna Lindmarker och Jenny Strömstedt leder partiledardebatten i Gävle och statsministerduellen i Linköping, där väljarna bjuds in att delta från morgon till kväll. Uppladdningen börjar redan med Nyhetsmorgon, med Jesper Börjesson och Tilde de Paula, som också finns på plats ute i landet.

Läs hela

Får man ha shorts på jobbet?

Ja vilka regler är det som gäller på jobbet egentligen, får man ha shorts eller inte? Vilka skor ska du matcha sommarkläderna med? Niklas Berglind ger dig alla svar.

Läs hela

TV4 sänder prins Harrys bröllop

Prins Harry och Meghan Markle väljer vagn till kortegen.

På lördag gifter sig brittiske prins Harry med amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Följ hela bröllopsceremonien i en enda lång sändning på TV4 och TV4 Play.

Läs hela

Mode: Så klär du dig snyggt på vårens fester

Nu börjar festsäsongen på allvar med pingstbröllop, studentfirande, vårfester och dop. Vad ska vi ha på oss? Är det klänning och linnekostym som gäller så fort värmen kommer? Modeexperterna Niklas Berglind och Emma Danielsson reder ut.

Läs hela