Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från augusti 2018

Så följer du valet i TV4

Den nionde september är det val i Sverige. Valrörelsen är i full gång och de politiska debatterna intensiva. På TV4 och TV4 Play får du följa med Jenny och Steffo hem till partiledarna, du får aha-upplevelser och blir klokare genom Marcus Oscarssons valskola och du får svar på tal när våra allra bästa programledare frågar ut partiledarna. Vi ger dig Sveriges bästa valbevakning. Här är programmen du ska hålla koll på:

Läs hela

Inköpslista Hållbart Mode

Läs hela

Inköpslista till Emilia de Porets mode

Läs hela

TV4 och C Mores nomineringar i Kristallen

Förra årets Kristallenvinnare Tilde De Paula Eby och David Hellenius är återigen nominerade i kategorin Årets kvinnliga och manliga programledare, Kalla fakta är nominerade för hela tre program, Anna Book och Karin Laserow som årets tv-personlighet och gågna årets premiärer Hälsningar från..., Enkelstöten, Biggest loser VIP och Gråzon är alla nominerade i olika kategorier. Även äldre godingar som Robinson, Talang och Idol har fått nomineringar. Nedan ser ni hela fina listan på TV4 och C Mores program som är nominerade i olika kategorier:

Läs hela

Niklas Berglind Inköpslista

Läs hela

Niklas Berglind Inköpslista

Läs hela

Årets bästa böcker – enligt Nyhetsmorgons bokmalar

Samtliga 12 böcker som är nominerade till "Årets Bok" har slukats av två bokälskare som i sin tur valt ut några böcker som särskilt utmärkt sig i den skaran. Det är dramatikern Martina Montelius och booktubern Rasmus Klamas.

Läs hela

Inköpslista - höstprylar

Läs hela