Mån-fre 06:45, lör-sön 07:55

Artiklar från maj 2020

Inköpslista 31/5 - Emilia de Poret

Garderoben är full – men jag har inget att ha på mig. Känns det igen? Modeexperten Emilia de Poret ger sina bästa tips på hur du organiserar din garderob så att du får total överblick.

Läs hela

Mayas dryckestips 29/5

Sommelier Maya Samuelsson ger oss tips på öl passar extra bra under årets varmare månader.

Läs hela

Träningsmode - Snygga och funktionella träningskläder både på och utanför gymmet

Vår modeexpert Emilia de Poret ger oss tips på snygga träningskläder för olika väder!

Läs hela

Sommarfin med maskin

Prylexperten Åsa Wallenrud visar oss de maskiner som gör oss lite extra fina inför sommaren, från fötterna och ända upp till skägget.

Läs hela

Mayas vintips 15/5

Sommelier Maya Samuelsson tipsar om roséviner som passar till årets varmare månader och som även går att ta med sig på picknick.

Läs hela

Inköpslista till sommarens hetaste sneakers

Sommaren är på ingång – och då kommer de vita sneakersarna fram på bred front. Här tipsar Emma Danielsson, modeexpert, och Gorjan Lauseger, stylist, om vårens trendigaste skor

Läs hela

Inköpslista till vårens dofter

Parfymören Linda Landenberg ger tips om vårens dofter och kommer med smarta lösningar som funkar att ta med sig. Dessutom berättar hon om hur parfym kan påverka din sinnesstämning.

Läs hela

Så fixar du hemmakontoret med Andrea Brodin

I tider när fler än någonsin arbetar hemifrån är det viktigt att tänka på att ha en bra arbetsposition och en ren arbetsplats.Vår inredare Andrea Brodin ger tips om hur man på bästa sätt ordnar ett hemmakontor och vilka saker som är värda att investera i.

Läs hela

Manliga stilikoner – så fixar du looken

När det kommer till stil och mode behöver man alltid inspiration från dom där riktigt välklädda stilikonerna. Vi ska därför ge oss iväg på en inspirationsresa där vi tittar på fem manliga stilikoner. Våra guider är modejournalisterna Tobias Sikström och Martin Hansson, som tillsammans driver podden Stilfullt.

Läs hela

Sminktips för bröllopet 9/5

Makeup-artisten William Värnlid visar hur man lägger en snygg bröllopsmakeup.

Läs hela
Visa fler