Nas - Untitled (cd) New York-rapparen Nas hyllades för sin debutskiva för fjorton år sedan, men har aldrig lyckats följa upp den skivan. Den här nya skivan har det varit mycket konflikt om. Nas ville att den skulle heta "nigger", men då vägrade en massa stora amerikanska kedjor att sälja den, bland annat Wal Mart. Nu heter skivan "Untitled", och ¨på omslaget ser man Nas nakna rygg där någon piskat in ett n.
Kolla inköpsställen och jämför priser

The Bug - London zoo (cd) Den brittiske dansproducenten Kevin Martin har gjort all möjlig musik, från extrem hårdrock till mjuk elektronisk easylistening, till det här som är någon sorts reggae. Det är väldigt populärt i Sverige, med fyra-fem stora reggaefestivaler. Jag vill visa ett alternativ till det man brukar höra - det här är brutalt och stökigt.
Kolla inköpsställen och jämför priser

Love story (dvd) Dokumentär om 60-talsgruppen Love från Los Angeles. Det var ett av de första amerikanska banden med både svarta och vita medlemmar. Bandet var en del av hippierörelsen och spelade melodiös och söt musik. Påminner delvis om Simon and Grafunkel.
Love story finns här och här