Nordpolen - På Nordpolen (cd)
Nordpolen är en ung man från Uppsala som heter Pelle Hellström. Hans debutskiva "På Nordpolen" släpptes för två veckor sedan och har fått extremt fina recensioner. Musiken är elektronisk pop, som låter atmosfärisk och lättsam men texterna är svarta.
- Det finns många beröringspunkter med Håkan Hellström, säger Fredrik Strage. Det är en lidande ung man som sjunger om att allt känns falskt.
Skivan har producerats av The Tough Alliance.

Kolla inköpsställen och jämför priser!

Elvis Presley - The complete '68 comeback special (cd-box)
Efter att ha spelat in filmer i sju år återvände Elvis till musiken med sin egen tv-show "The comeback special".
- Att Elivs spelade in dåliga filmer i sju år är den största tragedin i hans karriär, säger Fredrik Strage, som kallar tv-showen för världens första unplugged-program. Boxen innehåller alla låtar och genrep från showen, komplett med Elvis konversationer mellan låtar och omtagningar.
Det finns även den så kallad delux-version av boxen som innehåller en dvd.

Kolla inköpsställen och jämför priser!

Parenthetical Girls - Entanglements (cd)
Den tredje skivan av ett band som tidigare kallades sig för Swastika Girls - men fick byta namn för att det inte fungerade. Musiken är småknasig och väldigt orkestrerad, egensinnig och full av idéer.
- Det är allt ifrån techno till 20- och 30-talsmusikaler, enligt Fredrik Strage, som också kallar den "en väldigt sympatisk skiva".

Kolla inköpsställen och jämför priser!