I kväll klockan 20:45 är det avspark i den olympiska damfotbollsturneringen, och Sverige spelar öppningsmatchen mot Sydafrika. På pappret är det en match som de svenska damerna bör vinna - Sverige är rankat fyra i världen medan Sydafrika återfinns först på 61:a plats.

- Kan Sverige spela ett kompakt försvarsspel och inte underskatta motståndarna så tror jag definitivt att de kommer att vinna. Och de ska ju vinna den här matchen, säger TV4 Sportens Ida Björnstad i Nyhetsmorgon.

- De är otroligt taggade, tjejerna som står där, och man vet med sig att det är risk att tänka att de är 61:a, vi är fyra. Men man vet också att staben har tittat mycket noga på Sydafrika och deras styrkor och svagheter. Det är ett lag som inte är lika organiserat som vi är vana vid i Europa, de spelar mer man-mot-man än zonförsvar. Vi måste spela ett snabbt spel och kan inte alltid vara trygga, analyserar fotbollsspelaren Elin Ekblom Bak.

Den svenska anfallsstjärnan Lotta Schelin missade genrepet mot England men är tillbaka i laget i kvällens match. En nyckelspelare för Sverige enligt både Ida och Elin.

- Lotta säger själv att hon gjort sitt bästa år, och det som hindrade henne i genrepet var ingen skada utan migrän. Det är den absolut bästa anfallaren vi har i Sverige. Vi behöver henne i toppform och det tror jag att hon är när hon ställer sig på planen i kväll, säger Elin Ekblom Bak.

- Tar de medalj? frågar Pär Lernström.

- De kommer att vara med och fajtas om medaljerna, säger Ida Björnstad. Jag tror ju väldigt mycket på det här svenska damlandslaget så jag hoppas på en medalj.

Se hela inslaget i klippet ovan.