Maria: Vad lyssnar du själv på för musik?
Niclas Wahlgren: jag gillar all musik som har melodi i sig kan man säga. och sen är jag också ett text freak.

Maria: Är du morgon eller kvälls människa?
Niclas Wahlgren: helt klart en kvällsmänniska:)

sabina: vilken typ av msik är det på skivan, påminner den om nike och nilla
Niclas Wahlgren: Hej Sabina! Nja kanske inte riktigt samma musik kanske. men om du gillade energin i dom skivorna gillar du säkert det här med även om texterna inte handlar om böjda bananer;)

Maria: Trivs du som offentlig person? Under detta år har du hamnat betydligt mer i rampljuset?
Niclas Wahlgren: Bra fråga Maria! jag har ju mer eller mindra alltid varit i rampljuset även om det ett grymt mycket större drag just nu. och kändisskapet är något som både har gott och ont i sig men är man i denna bransch så för man helt enkelt köpa det.

JanneZ: Kan du tänka dig att ställaupp i schlagern igen?
Niclas Wahlgren: ja absolut! om jag fick för christer björkman:)

Tove: Hej!! Vilken artist är din absolut största förebild?
Niclas Wahlgren: David Bowie har alltid varit min husgud i musik!

Patric: Är du mindre stöddig nu än när vi gick i Kvarnbergsskolan? En gammal skolkamrat
Niclas Wahlgren: Nej absolut inte! :)

Conny: Vad tycker du om Grymlings låt Mitt bästa för dig? Rätta mig om jag har fel, men jag tyckte jag hörde ganska mycket likheter i melodin...
Niclas Wahlgren: har försökt lyssna men hittar inte likheterna riktigt mer än känslan.. sätt på den låten och försök sjunga extas är ett tips

pia: Hej vad roligt att du har släpt en ny cd . Från en som tycker du är helt fantastisk fortsätt att vara dej själv . Pia
Niclas Wahlgren: Tack Pia! grymt härligt att höra och stor kram

Nypan: Grym låt! Var du aldrig inne i Famagusta? Jag var där 1969 och firade nyår!
Niclas Wahlgren: nej dom stängde famagusta 74 och då var jag för liten för att åka dit. det var säkert hur fint som helt kan jag tänka mig!!

Carro: Underbart!!! Blir glad av din musik, den går rakt in i hjärtat!!Du är bäst!!
Niclas Wahlgren: precis den känslan försöker jag ge så tack för den feedbacken Carro!

Brim, Malmö: Hej Niclas. Jag lyssnade på musiken på nyhetesmorgon. Jättebra. Kommer att köpa din skiva! Det måste vara en stor skillnad mot barnmusiken du gjorde innan. Vad tycker du om Spotify?
Niclas Wahlgren: Kul Brim! gott att höra du köper skivor fortfarnade!! spotify är hej ok men bäst är att ha skivan i handen så klart!:)

Pia: Vill tacka för den positiva energi du förmedlar en morgon som denna! Ligger i feber och känner mig hängig och så kommer du på tv.. jag blev så mycket piggare! Tack för underbar musik Niclas!
Niclas Wahlgren: Puss och krya på dig Pia! tack för sköna ord!

Margareta Weste: Du sprider en sådan positiv energi, hur gör du för att ladda batterierna undrar ett 67-årigt kvinnligt fan.
Niclas Wahlgren: ja hur gör man.. jag försöker att tänka och göra saker jag mår bra av tror jag.. fina vänner och familj är ett bra ställa att vila på också. tack för du skrev!

Elisabeth Kuhli: Hej Niklas... Jag har ingen direkt fråga ...utan vill "Bara" säga att jag GILLAR dig ...du verkar vara en jordnära, varm å närvarande människa/man. Ser ett GOTT hjärta i dig ....å sist men inte minst. CHARMIG , Snygg å sen var DU "Skitduktig " i Lets Dance. Å Tack för riktigt BRA underhållning nu på morgonen. Hälsningar Elisabeth Kuhlin, Göteborg
Niclas Wahlgren: Tack Elisabeth för fina ord! glad över att höra det och det ger mig energi och glädje också att forstätta.

Anders Ryskaase: Tjena Nicklas......Skriver du dina låtar själv eller har du folk som skriver till dej....?
Niclas Wahlgren: Hallå Anders! Jag skriver mina egna sånger! men jag syr inte mina egna kläder:)

Johan: Vad tycker du om att Michael Jackson har avlidit? Gillar din röst starkt, och du är en bra sångare!
Niclas Wahlgren: Jag blev såklart jätte ledsen precis som alla andra när han gick bort. Han var så grym rakt igenom på precis allt. har var ingen förebild för mig men han var helt klart den riktiga kung av popen

Carina: Den här dagen börjar verkligen bra. Känner mig uppåt och glad nu när jag hört Dig sjunga. Kommer nog nynna på på den resten av dagen. Lycka till med allt!
Niclas Wahlgren: Härligt Carina! glömmer du bort hur låten till så går det köpa skivan på Ginza :))

Anna-Lena: Grattis till nya skivan! Kul att det går bra för dig, har väntat på skivan sen 80-talet!
Niclas Wahlgren: Men Anna-Lena inte behövde du vänta så länge! Plommon är den 3 skivan jag släpper sen 2004. 1: Utan tvekan 2 Modiga dårar och så nu Plommon :)

Emma: hur mycket kostar din skiva ??
Niclas Wahlgren: på Ginza tex ligger den på 140 kr signerad och klar och väntar på dig!

Jeanette: Hej Niclas, Hur tror du att du skulle klara dig inför Idol juryn? :)
Niclas Wahlgren: Antagligen lika dåligt som Di leva eller Ledin skulle göra.. Möjligtvis finns det 1 som skulle vilja ha mig vidare:)

Evelina: Hej Niklas... Skulle vilja gå p dejt med dig? Du verkar helt underbar..
Niclas Wahlgren: Hej Evelina, Du får fråga Laila om det tror jag ;)

madde: vilken underbar låt Johanna är Jag bara älskar den.... Om det är någon du känner du skrivit om så måste hon verkligen känna sej stolt nu
Niclas Wahlgren: Wow Madde du måste redan ha skivan hör jag! tack för det! johanna är lite sanning och mycket påhittad. Gillar den mycket själv!!

Tua: Ser fram emot att lyssna på ditt nya album, dina texter är kanon. Det finns en gammal låt som typ heter natt i augusti eller något, stämmer det? jag bara älskar den helt underbaaar. tack för all din positiva energi som du hade i TV idag blev så glad när jag såg dej :) kram och lycka till med allt!
Niclas Wahlgren: Hej Tua! Du menar "En kväll i augusti" som ligger på "Utan tvekan" skivan från 2004. jag sjunger duett med fantastiska Dea Norberg i den. tack själv för positiv energi du gav!

nina: hej ville bara säga att jag och min dotter sanna tycker att du är jätte duktig allt som du hargjort i musik det är toppen ha en bra dag mvh nina
Niclas Wahlgren: Härligt att höra ni båda kan lyssna på samma musik! Hälsa dotra och kram till dig

Malin72: Hej Niclas! Jag blir så glad varje gång jag ser dig på TV. Du har en sådan utstrålning och sprider mängder av glädje och energi omkring dig. Fram för fler människor som du! Har du något knep för att tackla mindre roliga händelser i livet, se ljuspunkterna och fortsätta smila vägen fram!?
Niclas Wahlgren: Tack Malin det kändes stort att höra! Jag är bara som jag är antar jag, men jag läser väldigt mycket böcker om självutveckling. gillar också att tänka väldigt mycket.

Amanda: Jag måste bara säga att du luktar så himla gott, och jag kommer ihåg det fast det var 5 år sen jag kramade dig på stortorget i Örebro. Kram
Niclas Wahlgren: hahah puss!

Jasmine: Har du tagit upp båten än? Gissar att en skärgårdsräka som dig har någon gammal träsnipa utanför Stockholm... Vilken är favoritön? Kram
Niclas Wahlgren: såklart att alltid någon liten båt ligger i :) favorit Ö är svårt men Stora Nassa är ett hett tips!

Niclas Wahlgren: Tack alla för kul chatt! Måste förbereda mig nu för nästa låt jag ska lira, men vi hörs snart igen! Kramar //nw