Babsan: När spelar ni i Stockholm?
Moneybrother: Vi spelar på Kägelbanan, södra teatern, tisdag. Sen på Where the action is i sommar.

mayliz GÖTEBORG: Vill bara säga att den är så bra den låten:-) och ni är bra.
Moneybrother: Hej, tack för att du sprider lite fina vibrationer!!!

Julia: hej hur blev du känd?
Moneybrother: Jag jobbade hårt väldigt länge.. Ärligt så är kändisskapet ett bihang till det i mitt fall mycket viktigare konstnärsskapet. Vill du bli känd?

Lars: Kommer IPRED att gynna eller missgynna CD försäljingen i Sverige?
Moneybrother: Hmm, jag tror nog folk tänker en extra gång innan de laddar ner nu. Men vem vet om de då går till skivaffären..

Emelie: Har du något livsmotto?
Moneybrother: Försök sprida bra vibrationer. Så kanske det studsar tillbaka.

Emilia: kommer tomatsoppan säljas i vanliga mataffärer så småningom?
Moneybrother: Hoppas. Fast i nuläget är inget klart. Ganska grön i matbranchen..

Magdalena: Om du träffar någon som aldrig någonsin hört en enda låt av dig, vilka är de 3 första låtar du skulle spela upp? Med andra ord, vilka 3 låtar representerar dig främst som artist?
Moneybrother: Well, i dagsläget skulle jag nog slå på de tre första på nya skivan.- Då får de en bra överblick. Men det ska bli intressant att se om några år. Då har man nog en annan överblick.

Sara: Jag är 29 år men har ändå, skrämmande nog, en total fjortis-kändis-förälskelse i dig. Vad ska jag göra åt detta? ;)
Moneybrother: Håll drömmen vid liv min kära.

tilda: Hej. Anders, vilken tycker du är tidernas bästa skiva?
Moneybrother: Astral Weeks - Van Morrison

Emelie: vad är det bästa och det sämsta med att åka på turné ?
Moneybrother: Bästa - du får se nya platser och hänga med nya kamrater. Sämsta - Lite sömn och dålig mat.

tolda: hej anders. hur står det till? jag undrar hur länge du och gustav spelade ihop, hur träffades ni?
Moneybrother: Allt bra, tack. Gustav var väldigt liten när jag såg honom första gången. han var klubbarrangör i Sthlm och bokade Monster, som jag sjöng i. Han såg grymt cool ut redan då. och spelade sax. Han blev medlem i bandet direkt. Det var säkert 14 år sedan,,

Maria: Vad var det som gjorde att Viktor fick vara kvar i bandet och inte Gustav?
Moneybrother: Viktor slutade också ett tag. Han fick barn och ville vara hemma. Nu är han tillbaka, vilket jag är glad för. Du får inte glömma att det är stor skillnad på de olika instrumenten de spelar.

Sigrid: Utför du någon form av träning? Du är så smärt!
Moneybrother: Ibland så spelar jag fotboll och försöker gå på gym. men jag skyller nog mest på min nervösa läggning..

patrik: Hur blir man upptäckt som band? det måste väl finnas något mer en myspace?
Moneybrother: Det här låter ju som ett löjligt tips, för jag vet hur svårt det är att få gig som nytt band. men att spela ute är bästa sättet. Om man gjort 100 gig och det fortfarande inte kommer folk så kanske man ska tämka om (om man inte spelar bara för att det är kul, vilket är det allra bästa).

Bella: Jag är student och därmed knaper ekonomi. Jag har därför tankat ner dina album gratis från nätet och istället lagt slantarna på att se dig live en massa gånger! Är du arg på mig? =/
Moneybrother: vad ska man säga, nya skivan som släpptes på mitt egna skivbolag kostade 400 tusen att spela in. Jag betalade detta.. Men jag har också varit mycket fattig så hade jag kunnat fått musik gratis så hade jag kört järnet. Bjud på en öl när vi ses!

Lisa: Om du fick välja ett band eller en artis, levande eller döda, att spela som förband åt, vilket skulle du då välja?
Moneybrother: Elvis

carl: ska du fortsätta göra fler skivor efter denna?
Moneybrother: Ja.

Anna: Hur finner du modet att försörja dig på ett yrke som inte är ett stabilt 9-17 jobb? Är själv frilansare och går fram och tillbaka i tanken om man skulle satsa på ett fast och "tryggt" jobb istället...
Moneybrother: Jag är precis som du. Tänker heöa tiden på att skaffa riktigt jobb. men samtidigt. Folk får ju sparken hela tiden efter att ha slavat i 25 år för samma chef. Vad är ett tryggt jobb idag liksom??

Nils: Tycker du själv att soppan är god?
Moneybrother: Mycket.

therese: hej anders, jag måste bara säga att jag tycker du är så fantastiskt bra. dina texter har hjälpt mig genom ur och skur, och jag undrar bara: hur kommer du på alla härligt bra texter? och hur sjutton lyckas du nå ut till oss alla på ett sådant bra sätt? kramis<3
Moneybrother: Tack, vad fint sagt!! Vem vet var inspiration kommer ifrån. If it ain't boke, don't fix it.. Vågar inte tänka för mycket utan litar bara till att jag en dag får en idé.

Maria: Hej! Var i sverige kommer du i från?
Moneybrother: Ludvika

Johan: Varför kan man inte lyssna på dina engelskspråkiga album på Spotify? Keep up the good work!
Moneybrother: Det bestämmer inte jag, utan mitt gamla skivbolag. Länge leve Spotify!!

Sara: Hallå Anders! Istället för att ställa en dum det-första-jag-kommer-på-fråga vill jag mest säga att du och ditt band är glädje för mig. På scen är ni helt underbara. Hoppas allt är bra och fortsätt sprida glädje! Kram
Moneybrother: Kram right back!

Mats: Du är den enda svenska artist som lagt både hjärta och själ i din musik, tack för det! Och så ses vi på sticky fingers i gbg på onsdag
Moneybrother: U bet!

Malin: Hej Anders! Jag undrar hur ni kom på namnet '' Moneybrother''??
Moneybrother: Vet inte hur det kom sig att jag valde det namnet.. Men nu ärt man ju fast med det.. Jag heter Ander Olof. Tyckte väl att det lät tuffare..

Lisa: Förbereder du mellansnack eller blir de alltid spontana under spelningar?
Moneybrother: Det e nog mest spontant. Ibland händer det ju att man hittar på nåt bra och kör det två gånger dock..

Max: Innsbruck 2008 under EM, såg dig o Lemma spela. Men kom tyvärr sent, när jag kom var du märkbart förbannad på något, om du kommer ihåg är jag lite nyfiken på vad?
Moneybrother: Shit, som jag minns det hade jag the time of my life där nere. Mne jag brusar upp för skitsaker lite då och då.. Hoppas det inte gick ut över dig..

Johanna: tack för att du med din musik e tryggheten i mitt kaos, genom att lyssna på dina låtar så skapas ett rum av harmoni o glädje att rum där där jag kan andas
Moneybrother: tack så mycker. Det är för dig jag gör min musik! Nu har alla gått från studion och stackars inspelningschefen vill gå hem, så jag lämnar er här. tack så väldigt mycket för ert intresse. Jag är glad att vara tillbaka i sadeln och jag längtar efter att komma ut och spela. ta hand om er och all lycka från er Pengabrorsa.