Ola Lindholm var en av Sveriges populäraste personer bland barnen, då han gjort succé som programledare för bland annat Wild kids och Myror i brallan samt som chefredaktör för Kamratposten. För ett och ett halv år sedan vände lyckan, då Lindholm påträffades med kokain i kroppen utanför en fotbollsmatch. Han dömdes för ringa narkotikabrott och blev föremål för ett mediadrev. Efter skandalen valde Lindholm att säga upp sig från Kamratposten och en annan programledare fick ta över Tittarnas Wild kids i Svt. Han har i efterhand sagt att han upplevde sig föremål för en häxjakt med Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i spetsen.

 - Thomas Mattsson fattade beslutet att publicera en historia som då var ogrundad. Det satte mig i en väldigt jobbig sits. Jag har tyckt fruktansvärt illa om människan under en lång tid.

Ett och ett halvt år efter skandalen är Ola Lindholm nu tillbaka i rampljuset. Han har dammat av sitt gamla koncept Riktig talkshow, som han gör på Teater Brunnsgatan 4 i Stockholm. Formatet går ut på att Lindholm djupintervjuar intressanta personer under en och en halv timme framför publik. Hela Mediesverige studsade när det visade sig vem hans första gäst skulle vara: Thomas Mattsson.

 - Jag visste att om jag sticker ut näsan i offentligheten igen, så kommer medierna att vilja skriva. Då handlar det om att göra det på sina egna villkor. Jag ville se Thomas Mattsson förvandlas från en drake till en liten, liten människa. Det var enda sättet att komma vidare och sluta hata honom. För mig är Thomas Mattsson i dag en väldigt liten människa.

Se Ola Lindholm berätta med egna ord om hur han upplevde skandalen. Dessutom blickar han framåt och berättar om kommande projekt.