Vad är syftet med Hemligstämplat?
- Jag vill ge tittarna en bild av vad som händer bakom kulisserna i riksdagen och i regeringskansliet. Ambitionen är att avslöja det som politikerna inte vill ska avslöjas och att ge en bild av hur snacket går i ministrarnas och riksdagsledamöternas egna fikarum.

Vad avgör om ett avslöjande hamnar på Hemligstämplat eller vanliga Politikerbloggen?
- Under rubriken Hemligstämplat har vi en lättsammare ton och vågar vara mer personliga. På vanliga Politikerbloggen rapporterar vi om stora politiska nyhetshändelser och följer det politiska spelet på ett mer traditionellt vis.

Vilken sorts skvaller om politikerna tycker du är roligast?
- Drömskvallret ska vara både överraskande, humoristiskt och ändå ha stor betydelse för politiken. Jag skulle gärna vara först med nyheten om att Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin gjort upp om FRA-lagen under en weekendresa i Paris med respektive familjer.

Är du skvallrig även privat?
- Absolut! Man brukar säga att journalister och politiker är de yrkesgrupper som skvallrar mest, vid sidan av frisörer. Och jag tror att det ligger en del i det. Skvaller är en av meningarna med livet.

Vad kommer vi INTE få höra om i Hemligstämplat?
- Jag kommer att vara försiktig när det handlar om politikernas barn och nära anhöriga. Men politikerna själva får som offentliga personer tåla en hel del.