I söndagens Nyhetsmorgon handlade det bland annat om antivåldsgalor, mobbing, Madonna, lyxkaffe och Agneta Sjödin som har skrivit en ny bok om Jesus lärjunge.

Ett hett ämne är musikgalan Enough till förmån för Friends förebyggande arbete mot mobbning. Yessica Thor var på plats i studion. Hon har dragit igång antimobbinggalan "Enough", där bland andra Adam Tensta, Lazee, Jessica Folcker och flera kommer spela. Du kan vinna biljetter här på tv4.se i länken här bredvid. Dessutom var det SVERIGEPREMIÄR för Madonnas nya video i Nyhetsmorgon söndag. Vid en omröstning visade det sig att hela 80% av tv4.se:s besökare tyckte att videon var grym.

Många delade dessutom med sig av sina bästa Madonna-minnen.

"Är uppvuksen på 70-talet och Madonna följde med hela ens skolgång.
Kommer ihåg det rufsiga håret, stora tröjjorna, cerisa plastörhängen och "en meter" olikfärgade armband som smyckade hennes handleder.", skrev Maria i Malmö.

"Jag kommer ihåg när madonna gästa göteborg på blond ambition tour 90-91,,,Min största idol från jag var 13 år,,sen så kommer första låten o madonna kommer upp från scen,,,express yourshelf
o där brast jag i gråt,,,genom hela konserten,,en sån känsla att äntligen får jag se henne,,men jag var som i en dröm", skrev signaturen Malin Sthlm.

Dessutom blev det lyxkaffe i studion. Till Nyhetsmorgon söndags studio kom Barristamästaren Daniel Remheden som tävlar i Barrista-SM och berättade om hur man får till kaffet.

Och så var den begåvade singer/songwritern Edith Backlund på plats och framförde låtar från hennes nya skiva "Death by honey".

Tack alla som var med och chattade i Nyhetsmorgon söndag.

Och en sista sak, för alla som undrat, Kristin Kaspersens klänning från sändningen kom från Karen Millen.

Vi ses nästa vecka!