Så är det dags för Söndagschatten i Nyhetsmorgon igen – där DU kan skriva direkt in till studion under programmet med frågor till gästerna, kommentarer och hälsningar eller snacka med andra tittare.

I dag kommer det bland annat handla om dieter. Isodieten är den senaste i raden av bantningsmetoder. Nya viktminskningsdieter dyker ideligen upp. Vilka funkar, vilka är farliga, vilka motverkar sitt syfte? Dela med dig av dina erfarenheter eller fråga våra gäster i studion.

Livscoachen Elizabeth Gummesson kommer prata om sin nya bok "Good enough". Känner du dig jagad av alla krav? Tror du livet skulle vara lyckligare om du jobbade hårdare, hade ett perfekt hem och en vältränad kropp? Elizabeth ger tips på hur man kan bli "Good enough". Du kommer också kunna chatta med henne efter hon varit med i programmet. Boken kommer ut den 14 januari men redan nu kan du tävla om den här uppe till höger.

Dessutom får vi besök av utbildningsminister Jan Björklund som bland annat pratar om svenska skolsystemet och dessutom kommer vi prata om influensan som härjar och vi träffar Vicky Lundblad som växt upp med en schizofren mamma.

Välkomna att höra av er till Håkan Isaksson i studion här nedanför.

Chatten är nu avslutad för denna dag och vi tackar för att ni varit med. Många intressanta åsikter. På återseende! /Håkan