Skyddande balm på dagen

Rikare creme/balm skyddar huden mot kyla vind och blåst.

Till dagen behöver man en fetare creme som ger huden Skydd.

Annicas Creme Tips!

MARIA ÅKERBERGS Shea Balm passar hela familjen. Den är dessutom ekologisk och svensktillverkad. Perfekt till allt torrt som torra händer, fötter etc. Perfekt att ha med sig.

Solskydd i backen

Vintersolen är inte alltid så varm men den kan vara stark och med snön som reflekterar. Man bör ha ett UV-skydd så man inte bränner sig. Väljer ett som passar hela familjen för att slippa ha för mycket packning.

Annicas Solskydds Tips!

BABOR Derma Cellular Ultimate Protective Balm SPF50. Ger fullgott skydd och är lätt och behaglig i konsistensen. Även denna perfekt till hela familjen.

Afterski

När man kommer in efter en hel dag i backen brukar man känna sig rätt mör. Då är det skönt att pyssla om sig själv lite.

Annicas Afterski tips till kroppen!

ELEMIS Refreshing Gel, som är som magi på trötta tunga ben, värkande armar, trött rygg. Den här innehåller menthol och kampfer. Den känns kylande och uppfiskande på huden. Riktigt behaglig på trötta kroppsdelar.

Annicas Afterski tips till ansiktet!

På kvällen kan man satsa på fukt det kan man göra i form av serum, fuktmist eller härlig avkopplande ansiktsmask med mycket fukt.

PETER THOMAS ROTH Cucumber mask är en underbar återfuktande och lugnande ansiktsmask berikad med gurka aloe-vera och Kamoill..