Söndagschatten i Nyhetsmorgon tog ordentlig fart då det handlade om det övernaturliga och andevärlden. Många tyckte att det andliga var något naturligt och ville veta mer medan andra avfärdade det som nonsens.

I studion fanns två professionella medier, Vivi Linde och Doris Ankarberg-Olausson, samt Jan Dahlqvist som är professor i telepati.

Doris Ankarberg-Olausson gjorde en så kallad läsning på Tv4-stylisten Siroun Forsberg men Jan Dahlqvist var skeptisk till fenomenet och debatten blev till slut så het att Doris Ankarberg-Olausson var tvungen att flytta sig bort från Jan Dahlqvist.

Och tittarna diskuterade lika känslosamt.

"Vad är det som gör att så få vågar lita på sina egna upplevelser idag, och behöver ha någon som säger åt en vad som är sant och inte? Är ni så hjärntvättade av staten?" skrev tv4:se-besökaren Johan.

Han fick mothugg av Christian som svarade:

Extremt skeptisk

"Hjärntvättade av staten? För att man är extremt skeptisk till personer med märkliga förmågor som alltid faller till korta när man de facto försöker testa dem, som står i motsats till de erfarenheter som man gjort/gör vad gäller perception, minnesforskning, beteendevetenskap, etc?".

Till studion kom också Ulrica Olson-Hagström. Från att hon var en liten flicka till tidiga tonår utsattes Ulrika för sexuella övergrepp av sin pappa. Efter det sista övergreppet förträngde hon allt som hänt under många år, men levde mycket självdestruktivt och missbrukade droger, alkohol, mat och pengar. Men framförallt sex.

I Nyhetsmorgon söndag berättade Ulrica om sin hårda, men lyckosamma kamp för att skapa sig ett bra liv och om hur hon mötte Lukas, sin stora kärlek, samt alla stora svårigheter de övervinnunnit tillsammans på vägen mot ett fungerande familjeliv.

V-jeansen är tillbaka

Stilexpert Siroun Forsberg kom tillbaka och berättade sedan om att de utsvänga v-jeansen kommit tillbaka i modet och visade flera olika modeller som är trendiga i vår.

Dagens band var Caesars som bland annat svarade på frågor i Söndagschatten om varför de bytt namn flera gånger.

"Caesars har ju snart haft fler namn än Puff Daddy, kan du inte fråga vad dom kommer heta härnäst.", skrev Frida Li och gitarristen Joakim Åhlund svarade skämtsamt att de kanske skulle komma att ändra namnet till Big C.

Nästa söndag träffar vi världsartisten Eros Ramazzotti och så kommer folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson till Nyhetsmorgon på sin 70-årsdag och blir intervjuad av sin egen dotter Kristin Kaspersen som ju vet allt om sin mamma. Vem vet vilka hemligheter som kommer fram!

Gå in på Söndagschatten då och skicka era gratulationer till Lill-Babs.

Vi ses!