Brödsallad på kavring och spickeskinka 4 personer

1/2 veckogammal limpa kavring ca 500 g
150 g spickeskinka i tunna skivor
400g små och fasta tomater
1 knippe ramslök ( kan ersättas med 1 knippe salladslök)
1 knippe isop ( kan ersättas med dragon)
1 knippe spansk körvel eller Olivört kan uteslutas)
2 msk smör
2 msk kallpressade rapsolja
2 msk verjus ( kan ersättas med äppelcidervinäger )
Salt
Peppar

Skär eller bryt limpan i sockerbitsstora stycken. Kvarta tomaterna och plocka örterna. Smält smöret i en stekpanna och låt det ta litet färg, tillsätt brödet och bryn någon minut. Stäng av värmen och tillsätt tomaterna så att de får lite värme, tillsätt även ramslöken och vänd runt. Smaka av med olja, verjus, salt och peppar. Anrätta med spickeskinka och kryddörter.