Bengt Frithiofsson har varit med som Nyhetsmorgons expert på dryck under många år. Har även medverkat i programserien Vingården. Bengt tipsar om vin, öl, cider och andra drycker på fredagar. Läs tipsen här!

Cay Bond är en av Sveriges absolut främsta trendanalytiker. Störst fokus ligger på mode när hon gästar Nyhetsmorgon. Rapporterar om det senaste från bland annat Paris, Milano och New Yorks modescener.

Robert Collin är Nyhetsmorgons och Aftonbladets motorexpert. I Nyhetsmorgon testar han nya bilar, pratar dubbdäck och rapporterar från bilmässor runtom i världen. Bland annat. Se klippen med Robert här.

Ronny Svensson är Nyhetsmorgons filmrecensent. Ser två till tre filmer om dagen, och har Ettore Scolas "Vi som älskade varann så mycket" som absolut favorit.
Här hittar du de senaste filmrecensionerna.

Fredrik Strage kallades för "Arkivet" på en av sina tidigare arbetsplatser - han kom ihåg allt. Nu förser han Nyhetsmorgons tittare med tips från filmen, boken och skivornas värld.
Se klipp med Strage och läs mer om tipsen.

Jenny Klefbom är Nyhetsmorgons expert på barn och ungdomar. Hon är legitimerad psykolog och författare och jobbar dagligen med barn i alla åldrar och deras föräldrar. Här kan du se alla klipp med Jenny.

Pelle Holmberg är en av landets mest välkända biologer och svampexperter. Har gett ut en mängd böcker och tillbringar hundratals dagar per år ute i skog och mark. Få vet mer om den svenska floran och faunan.

Siroun Forsberg rapporterar om det senaste från modets värld. Tycker att hon har det roligaste jobbet någon kan ha. Har jobbat som stylist i drygt 15 år och är före detta modell.

Stefan Nilsson är Nyhetsmorgons trendspanare och designexpert. Har koll på precis allt vad gäller heminredning, teknikgadgets och andra prylar. Det han inte vet om trender och design är helt enkelt inte värt att veta.

LiseLotte Wanre Östlund är sommelier med 20 års erfarenhet av arbete med mat och dryck. Hon har startat upp restauranger, drivit vinimport, skriver om vin i Aperitif och håller i egna vinprovningar. Läs alla vintips här.

Karin Adelsköld är förutom standuppare också en fena på ny teknik. Hon driver prylsajten Lilla gumman, och tipsar tillsammans med Gustav Andersson om coola prylar i Nyhetsmorgon. Se de senaste tipsen här.

Gustav Andersson är test- och nyhetsredaktör på pryltokiga tidningen M3. Det han inte vet om prylar är knappast värt att bry sig om. Kolla in de senaste tipsen med Gustav här.