Oops - det blev trillingar

Svensk realityserie om fem familjer vars liv förändras helt när de får trillingar. Följ deras olika skeenden i livet - med tre gånger mer av gråt, bråk och kärlek. Vem hade kunnat tro att det skulle bli så mycket kaos, glädje och starka känslor?

Se charmiga trillingsyskonen - Oops det blev trillingar

Tre gånger så mycket gråt, tre gånger så mycket skratt – men också tre gånger så mycket kärlek.
I ”Oops det blev trillingar” träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång.
 
Gör dig förberedd på mycket kaos, skratt och starka känslor. Tittaren får närgånget följa med i livet hos fem olika familjer som alla befinner sig i olika skeenden i livet, men med den gemensamma nämnaren trillingar.

Oops det blev trillingar - Trailer

I Oops det blev trillingar träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång. Nya avsnitt släpps varje tisdag, onsdag och torsdag.

Magiska ting är tre – premiär för Oops det blev trillingar

Tre gånger så mycket gråt, tre gånger så mycket skratt – men också tre gånger så mycket kärlek. I programmet Oops det blev trillingar träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång. Gör dig förberedd på massa kaos, skratt och starka känslor. Följ livet hos fem olika familjer som alla befinner sig i olika skeenden i livet, men med den gemensamma nämnaren trillingar. Oops det blev trillingar har premiär 16 oktober på TV4 Play.