Extern länk
Början på sidans innehåll

Oops - det blev trillingar

Svensk realityserie om fem familjer vars liv förändras helt när de får trillingar. Följ deras olika skeenden i livet - med tre gånger mer av gråt, bråk och kärlek. Vem hade kunnat tro att det skulle bli så mycket kaos, glädje och starka känslor?Svensk realityserie om fem familjer vars liv förändras helt när de ...

Se charmiga trillingsyskonen - Oops det blev trillingar

Tre gånger så mycket gråt, tre gånger så mycket skratt – men också tre gånger så mycket kärlek.
I ”Oops det blev trillingar” träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång.
 
Gör dig förberedd på mycket kaos, skratt och starka känslor. Tittaren får närgånget följa med i livet hos fem olika familjer som alla befinner sig i olika skeenden i livet, men med den gemensamma nämnaren trillingar.

Oops det blev trillingar - Trailer

I Oops det blev trillingar träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång. Nya avsnitt släpps varje tisdag, onsdag och torsdag.

Magiska ting är tre – premiär för Oops det blev trillingar

Tre gånger så mycket gråt, tre gånger så mycket skratt – men också tre gånger så mycket kärlek. I programmet Oops det blev trillingar träffar vi familjer vars liv förändrades helt när de fick tre barn – på en och samma gång. Gör dig förberedd på massa kaos, skratt och starka känslor. Följ livet hos fem olika familjer som alla befinner sig i olika skeenden i livet, men med den gemensamma nämnaren trillingar. Oops det blev trillingar har premiär 16 oktober på TV4 Play.