Paradise hotel

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Paradise hotel

Debatt om dokusåpor i Kvällsöppet med Ekdal

Ingen kanal har råd att avstå från de populära dokusåporna. Men vad blir konsekvenserna av att ha varit med i en dokusåpa som Big brother, Robinson eller...

Ingen kanal har råd att avstå från de populära dokusåporna. Men vad blir konsekvenserna av att ha varit med i en dokusåpa som Big brother, Robinson eller Paradise hotel?

I TV4 har precis Robinson dragit igång en ny säsong. 1,3 miljoner tittar fortfarande, 12 år efter starten. Dokusåporna i svensk television har nu över tio år på nacken - och står sig fortfarande väldigt starka. Ingen kanal har råd att avstå.

Men vad blir konsekvenserna av att ha varit med i en dokusåpa som Big brother, Robinson eller Paradise hotel? Vad händer när de 15 minuterna i rampljuset är över - och hur långt är tv-kanalerna beredda att gå i jakten på tittare?

Till Kvällsöppets studio kommer flera före detta deltagare - några ångrar sin medverkan djupt, medan andra anser att det gett dem en skjuts i karriären.

Bland de medverkande på onsdag finns Christian Ternstedt, som fortfarande är besviken och tycker att han framställdes som mobbare under Robinson ifjol. Meral Tasbas däremot, är den som varit med i flest dokusåpor och hon tvekar inte att ställa upp igen.

Till programmet kommer också huvudpersoner från serien Mammas pojkar, årets Robinson och nya Paradise hotel.

Dessutom - hur fungerar djurskyddet i Sverige?

Debatt med jordbruksminister Eskil Erlandsson efter grisskandalen hos Swedish meats ordförande.