Parlamentet - superval 2014

Costa Rica rasar mot Parlamentet

Costa Rica anklagar Parlamentet för att ha använt landets nationalsång i en trailer för tv-programmet och de båda partierna är inte sena att svara på kritiken.

Blåa partiet: "Ebola la la la"

Behöver vi i Sverige vara oroliga för Ebola undrar talmannen Anders S Nilsson. Det blå partiet ger svar på tal och Per Andersson hävdar att man måste förklara varningarna med hjälp av musik.

Valkampanjshets

Med bara tre veckor kvar till valet så försöker partierna locka röster med sina valkampanjer - men budskapen och stavningen är kanske inte deras främsta vapen.

Jag är inte rasist men...

Partierna inleder sina försvarstal med, jag är inte rasist men..., sedan gäller det att plocka upp tråden och få ut sina politiska budskap med andra ord med ist-anknytning.

Hur mycket hänger partierna med?

Det blåa partiet med Petra Mede och Per Andersson och det röda partiet med Annika Andersson och Johan Ulveson försöker förklara hur olika händelser slutade.

Blå partiet vill avskaffa rösträtten

Det blå partiet med Per Andersson och Petra Mede funderar på att avskaffa rösträtten eftersom folket ändå inte förstår att de borde rösta blått.

Trailer Parlamentet - superval 2014

Vilket parti tänker du rösta på i höstens stora val? Parlamentet - superval 2014 blandar högt och lågt när politiska hetpotatisar debatteras.

Säsongstart är 24 augusti i TV4.