- När ska vi lära oss att inte ta in idéer från holländare? Det var holländare som köpte Saab - behöver jag ha sagt mera?, säger Anders Johansson i det röda partiet.

Det blå laget tycker att containrar är en utmärkt idé.

- Studenterna är så jävla bortskämda! De skulle ha råd med en paradvåning på Östermalm om de inte brände hela sitt CSN på nudlar, säger Dominik Henzel i det blå partiet.

Andra ämnen som kommer stötas och blötas i kvällens program är åldersdiskriminering i partitopparna, öklat föräldrainflytande i skolan och boken Happy, happy som visar positiva sidor av skilsmässor.

Vem kommer ta hem kvällens drabbning i Parlamentet? Missa inte kvällens avsnitt!

Det blå laget består av Dominik Henzel och Katrin Sundberg.

Dominik Henzel är både skådespelare och komiker. I filmen G – som i gemenskap spelade han den stöddige karaktären Sudden.

I avsnitt 3, säsong 2, av Solsidan spelar han tjecken Radek, städerskan Dusanas make. Han har även medverkat i programmet Raw comedy club och varit med i flera reklamfilmer.

Katrin Sundberg är skådespelare, koreograf och dansare. Hon har bland annat medverkat i filmerna Underbar och älskad av alla, Wallander och Adam & Eva.

Katrin Sundberg har även varit med i tv-programmen Gäster med gester, Melodifestivalen, Utna en tråd och Glöm inte mamma.

Olle Sarri, i det röda laget, gjorde scendebut redan vid sex års ålder i en berättarserie i tv som hette Olles mammas morbror.

Genombrottet kom 1995 som sketchskådespelare i tv-programmet Knesset och han har därefter medverkat i sketcher i en rad tv-program och shower som Bullen, Pentagon och Sen kväll med Luuk.

Mest känd är han nog från sin medverkan i tv-serierna c/o Segemyhr och Heja Björn.

Anders Johansson är en svensk musiker, komiker och programledare med karaktäristisk östgötsk dialekt som kännetecken.

Han har bland annat medverkat i karnevalsfilmen Vaktmästaren och professorn, tv-programmen Tredje makten, Anders och Måns och 100 höjdare.

Anders Johansson har även varit programledare för en rad radioprogram.