Agnes Carlsson

Agnes Carlsson, född 1988, vann Idol 2005 och har därefter gjort en kometkarriär, med hitlåtar som Stranded och Release me.

Agnes Carlsson, född 1988, vann Idol 2005 och har därefter gjort en kometkarriär, med hitlåtar som Stranded och Release me.

Agnes intar Late Night Concert – "Min musik handlar om frihet"

Hon var bara 16 år när hon slog igenom och vann Idol 2005. Sedan dess har Agnes Carlsson hunnit med en internationell karriär, tagit en lång paus, börjat skriva igen, producera och har startat sin egen skivbolagsetikett. Nu är hon redo för det hon kallar "en smygande comeback" och ikväll får vi se henne inta scenen på Late night concert.

Mest sedda klippen i TV4 Play under 2013

Zlatan, tyfoner och Agnes version av En så’n karl – det är några av klippen som har lockat flest tittare i TV4 Play under året. Fotboll, Idol och Hem till gården är topp tre bland formaten.

Agnes Carlsson - En så'n karl

Under lunchen på Lill Lindfors dag i Så mycket bättre 2013 framförde Agnes Carlsson sin tolkning av Lills En så'n karl.

Matilda Melin – Release me, Agnes

Matilda Melin försökte göra revansch med Agnes Release me. Juryn var imponerad, men Laila Bagge Wahlgren eftersökte mer pondus.

Trailer för Så mycket bättre 2013

Så mycket bättre har säsongsstart 26 oktober 20.00 i TV4. Årets artister är Agnes Carlsson, Bo Kasper Sundström, Lill Lindfors, Ken Ring, Ebbot Lundberg, Ulf Dageby och Titiyo Jah.

Agnes Carlsson vill göra vrickad popmusik

Hon var 17 år gammal när hon vann Idol 2005 - nu sju år senare är hon en världsartist och kan välja mellan de stora skivkontrakten. Agnes Carlsson är aktuell med nya albumet Veritas och berättar hur hon valde att flytta hem för att få göra den typ av pop hon ville.

Tv-premiär i Sommarkrysset för Agnes nya låt

Stjärntätt när det var dags för säsongens sista Sommarkrysset. På scen stod Marina and the diamonds, Sarah Dawn Finer, Stiftelsen och Martin Stenmarck, Andreas Johnson och Anders Timell från Ladies Night. Och Agnes framförde sin nya låt.