Agneta Sjödin

Agneta Sjödin började som ljustekniker och blev sedan programledare. Du har bland annat sett henne leda Tur i kärlek, Sikta mot stjärnorna, Gladiatorerna, Fångarna på fortet och Agnetas Nyårskarameller. Agneta Sjödin varvar programledarjobben med författaruppdrag och har släppt ett flertal romaner.

Agneta Sjödins hyllning till Lasse Brandeby

2011: Agneta Sjödin hyllar den då nyligen bortgångna svenska underhållningslegendaren och Göteborgsprofilen Lasse Brandeby i Agnetas nyårskarameller.

Fångarna på fortet firar 30 år - så sker firandet i TV4

Fångarna på fortet är TV4:s mest sedda underhållningsprogram som varit med från starten 1990. I mitten av 90-talet snittade programmet 2,5 miljon tittare - varje fredag!
I veckan firas jubilaren i TV4:s kanaler.

Trailer: Premiär för Fångarna på fortet 2019 i TV4

Välkommen till nya Fångarna på fortet. Madame Fouras blir ny gåställare i tornet. Gunde och Agneta har förberett flera nya utmaningar för höstens tävlande. Säsongspremiär 16 augusti 20:00 i TV4 och TV4 Play.

Teaser: Sigrid Bernson slungas i Fortets katapult

Nya Fångarna på fortet har premiär 16 augusti 2019 i TV4. Nya utmaningar väntar för deltagarna på Fort Boyard. Tjuvkika på den galna katapulten som väntar Sigrid Bernson.

Agneta Sjödin: "Jag kände mig ensam"

I Agnetas nya bok "Drömdagboken" har hon hämtat en hel del ur hennes eget liv, bland annat om tankar och känslor kring att hamna utanför rampljuset.

De tävlar om vem som minns mest i Klassfesten

I Klassfesten tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Här är listan på samtliga deltagare i Klassfesten.

Trailer: Klassfesten

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Magdalena Forsberg, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia.

Rikard Wolff ny gåtställare i Fångarna på fortet

TV4 kan nu avslöja att en av Sveriges största skådespelare blir ny att axla rollen som gåtställare i tornet, nämligen Rikard Wolff. – Det ska bli väldigt kul att få vara med i detta legendariska program, säger Wolff.

Renée Nyberg bjuder in till klassfest i TV4 i höst

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Morgan Alling, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia. Och på vägen blir det självklart många skratt och härliga avslöjanden om våra kändisars tonårsliv.

Emma Johnssons överraskning chockar alla

Emma Johnsson har bett produktionen om att få prata ett par minuter ostört i slutet av programmet och det hon gör och säger chockar alla på plats.

Dubbelspelet avslöjas!

Jennie Seling och Annica Olsson berättar vad som hänt under sommaren och bilden klarnar av att Sebastian Ljungberg bedrivit ett dubbelspel och träffat dem båda utan den andras vetskap.

Så har Gunde förberett fortet

På fredag är det äntligen premiär för en ny säsong av Fångarna - men är något sig längre likt?