Början på sidans innehåll

Alexandra Louthander

Årets deltagare i Biggest Loser VIP 2018

55 sek

Livsstilsserie där åtta svenska kändisar kämpar för att bryta osunda vanor och förändra sina liv. I den andra säsongen av Biggest Loser VIP ställs de inför sanningen på vågen och tar del av varandras känsloladdade livsöden. Deltagarna 2018 är Gunilla Persson, Magnus Schönberg, Pekka Lindmark, Kalle Moraeus, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius, Alexandra Louthander och Carl Jan Granqvist. Programledare är Anna Brolin.

Deltagarna i Biggest loser VIP är redo

30 sek

Kalle Moraeus, Gunilla Persson, Pekka Lindmark, Magnus Schönberg, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius, Alexandra Louthander samt Carl Jan Granqvist har alla antagit sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I Biggest loser VIP kommer de tillsammans att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

Robert Lundström: "JP använder sig av härskartekniker"

2 min 2 sek

Det bryter ut ett stort bråk om varför inte kostaketet är lagat och vem eller vilka som ska göra det. Robert Lundström tycker inte om tonen och tycker att Jean-Pierre Marques använder sig av härskarmetoder för att få som han vill.

Robert "Mulle" Dahlgren kritiserar Robert Lundström hårt

1 min 19 sek

Robert Lundström har påpekat att djuren ute inte får tillräckligt med vatten. Det faller inte i god jord hos de djuransvariga Robert "Mulle" Dahlgren och Alexandra Louthander. Robert "Mulle" Dahlgren blir riktigt arg och kritiserar Robert Lundström med väldigt hårda ord.

Kojakt på Farmen

1 min 12 sek

De nyanlända korna smiter och farmarna vet inte hur de ska fånga in dem.

Robert "Mulle" Dahlgren: "Nu är det tyst krig!"

1 min 52 sek

Gustav Anestam har som storbonde försökt ena grupperna genom att säga att hans kommande val av förstakämpe kommer vara baserat på arbetsinsats. Det tror inte den andra gruppen på en sekund.