Extern länk
Början på sidans innehåll

Anders "Ankan" Johansson

Svensk komiker och skådespelare som slog igenom som ena halvan av Anders & Måns. Gästat Parlamentet och har en av huvudrollerna i långfilmen Se upp för Jönssonsligan. Svensk komiker och skådespelare som slog igenom som ena halvan av A...

Sociala medier:

”Ankan” gör humor av motgångar – berättar om panikångesten: ”Varit ett helvete”

Dagens Efter fem gäst är komikern Anders "Ankan" Johansson. Han berättar om nya soloshowen ”Alla känner Ankan” och om att göra humor av motgångar. När Anders gjorde tv-serien ”Nästan inget” tog han sitt eget liv och bytte ut innehållet och fyllde det med trams och slutprodukten blev vad Anders beskriver som ”Rent olyckstrams”. Anders får ofta höra att han alltid är glad, vilket inte stämmer. Han lider av panikångest – som stundtals varit ett helvete. I showen vill Anders lyfta att man måste kunna skoja kring det mörka i livet, för att det ska få mening. En rolig show om det som är besvärligt helt enkelt.

Henrik Dorsin dränks i majonnästunna - Jönssonligan backstage

Henrik Dorsin spelar Sickan i nya familjefilmen "Se upp för Jönssonligan". Han och Anders "Ankan" Johansson som spelar Vanheden talar om när Henrik var tvungen att dyka ned i en tunna filmmajonnäs. Se unika bilder från inspelningen och hör skådespelarna berätta om majonnäsbadet.