Början på sidans innehåll

Anders Bagge

I grunden är Anders Bagge låtskrivare och musikproducent. Han var medlem i Idoljuryn 2008-2015 och gjorde sedan en efterlängtad comeback! Medverkade som körledare i Körslaget 2012, Mitt liv som valp 2016 och Bagges hundar 2017.

I grunden är Anders Bagge låtskrivare och musikproducent. Han var medlem i Idoljuryn 2008-2015 och gjorde sedan en efterlängtad comeback! Medverkade som körledare i Körslaget 2012, Mitt liv som valp 2016 och Bagges hundar 2017.

”Var förbjudet i familjen att dansa och sjunga”

1 min 33 sek

Hayet Elmir har tagit sig till slutaudition i Idol 2021 och inför tredje framförandet får hon frågan om resans betydelse hittills. Det visar sig att hon, på grund av förbud från familjen, tidigare i livet inte fick någon möjlighet att satsa på drömmarna. Något hon minst sagt tar revansch på när det blir dags att visa juryn vad hon går för i scenljuset.

Hayet har jagat artistdrömmen hela livet – ”Starkt att du öppnar upp dig”

5 min 13 sek

Idoldeltagaren Hayet Elmir öppnar upp sig för Idoljurymedlemmarna precis innan sitt framförande och berättar hur hon jagade artistdrömmen som ung. Det visar sig att hon, på grund av förbud från familjen, inte tilläts sjunga och dansa. Nu tar hon revansch på sina unga dagar för att ge allt hon har och lite, lite till.

Jolina, 18, tappar rösten under slutaudition: ”Helt maktlös”

3 min 50 sek

”Man kan inte ha så mycket mer otur – det är jättejobbigt”.
Idolturnén 2021 har tagit sig hela vägen till Stockholm och under en nervkittlande slutaudition är det många artistiska öden som sätts på sin spets. Ett av dessa handlar inte minst om 18-åriga Jolinas Idolresa, som får sig en tuff vändning när rösten inte fungerar.

Karolinas psykiska ohälsa drog henne ur tävlingen - tog sig tillbaka 2021

4 min 16 sek

Ett ansikte som inte kändes igen från andra deltagaren under slutaudition av Idol i Stockholm var Karolina Westberg. Anledningen till det handlade om att hon efter att ha gått vidare från audition förra året, var tvungen att dra sig ur på grund av psykisk ohälsa. I år gör hon storstilad comeback och har väntat tillräckligt länge för att visa juryn vad hon går för.

Kishti kastar ut självgode Idol-deltagaren under audition

3 min 20 sek

Äntligen är hon tillbaka precis som vi vill ha henne. Idoljurymedlemmen Kishti tog sig återigen ut på den välkända och ack så efterlängtade krigsstigen när hon i Stockholm tappade tålamodet på en deltagare, som kanske visade sig vara lite väl självgod under audition.

Musiken i fokus i ny podd

10 min 40 sek

Anders Bagge och Robert Wåtz berättade om sin nya podd ”Strandsatt med Bagge och Wåtz” där gästerna bland annat kommer få välja vilka låtar som de skulle ha med sig på en öde ö.

Anders Bagge om nya jurykompisen: ”Vi får större spännvidd”

2 min 14 sek

Den rutinerade Idoljury-medlemmen Anders Bagge berättar hur arbetet med att hitta årets Idol-vinnare berikats med nya medlemmen i juryn; Katia Mosally.
”Katja bidrig från minut ett", säger Bagge och båda berättar vad vi har att förvänta oss av höstens program. OMG är ett uttryck som Katja använder för att beskriva hur golvad hon är av årets tävlande.

Så vill Anders Bagge hjälpa nya hundägare

13 min

Sverige har fått många nya hundägare under pandemin. Hundvärlden kan vara en djungel – Anders och Johanna Bagge, erfarna hundägare, ger sina tips för att navigera i denna.

Anders Bagge om sin hälsoresa: ”En del av mig som försvunnit”

1 min 42 sek

Anders Bagge, musikproducent och välkänd tv-profil påbörjade sin hälsoresa i april 2020 som vi sedan har kunnat följa i Aftonbladet. Före jul hade han gått ner 17 kilo och fått en betydligt bättre hälsa. Detta med hjälp av personliga tränaren Mårten Nylén.

Anders Bagge: Idolerna är friska och redo för semifinal

1 min 44 sek

Nu avgörs vilka som går till final i Idol 2020 - vi lyssnar på semifinalisterna. Idoljuryns Anders Bagge berättar om den höga kvaliteten på deltagarna. Det är bara killar som vunnit Idol de senaste 5 åren, hur blir det 2020 som varit ett annorlunda år för idolerna som fått uppträda utan publik? Ikväll avslöjas hur många som kommer göra upp om striden i finalen.